Odprti smo med 9 in 20 uro, ob sobotah do 16. ure.
Interesente za kolesa Woom prosimo, da kliknejo na gumb "obvesti me" pod želenim kolesom in obveščeni boste takoj, ko pride. Nato svetujemo takojšen nakup. Kolesa lahko vedno testirate v trgovini. Rok dobave NI znan.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Haba igra Črni Peter

Haba igra Črni Peter

Redna cena z DDV: 9,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 1,50 €

Cena z DDV: 8,49 €

1
Mercator Šiška
4
Skladišče

Opis:

Založnik: Haba
Število igralcev: 2-6
Starost: 4+
Čas igranja: 5 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton
Tip igre: /

Več podatkov

Opis igre

Tradicionalna evropska igra nemškega izvora iz 19. stoletja. Cilj igre je na koncu ne imeti v roku črni Petra. Igri je - za malo večjo mero razposajenosti - dodana tudi črna barvica, s katero se poražencu namaže nos. Dimenzije embalaže: 10,2 x 3,5 x 14,3 cm.

Za otroke

Igra je mišljena predvsem za otroke. Najboljši del igre je kadar vam igralec povleče iz roke črnega Petra (kakšno olajšanje). Načeloma morate pri tem ostati tiho, ampak otroci ob tem pogosto prasnejo v smeh ali pa se malo pobahajo.

Pravila igre

Najprej se vse karte razdeli med igralce. V primeru, da ima posameznik dve enaki karti, jih izloči na kupček pred sabo. Nato se igra nadaljuje, in sicer tako, da posameznik vzame karto iz rok soigralca. Če dobi nov par karte odloži pred sebe. Zgubi tisti, ki mu v rokah ostane zadnja karta - Črni Peter. 

Ocene kupcev


Podobni izdelki