Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Haba moja prva igra sadovnjak

Cena z DDV: 24,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Založnik: Haba
Število igralcev: 1-4
Starost: 2+
Čas igranja: 10 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton, les
Tip igre: kooperativna

Več podatkov

Opis igre

V sadovnjak se vsako leto prikrade zmikavtski krokar, ki pretkano pobira sadeže. A dovolj je dovolj, letos ste se odločili, da ga boste prehiteli s skupnimi močmi in pobrali sadje pred njim!

Za otroke

igra je enostavna in je namenjena najmanjšim igralcem, ob kateri se bodo na zabaven in prikupen način (sadje je lepo izrezljano in pobarvano) seznanili z osnovami štetja, poleg tega pa se bodo naučili sodelovanja in potrpežljivosti. Poleg tega igra spodbuja tudi prepoznavanje barv in simbolov in prvo razumevanje pravil. Pri tej igri so pravila še dodatno prilagojena za najmanjše otroke, poleg tega pa so koščki izdelano posebej za najmanjše rokice. 

Pravila igre

Priprava igre: Postavite vsa 4 drevesa na sredino. Sadeže položite na ustrezna drevesa. Zraven položite 5 kart v takem zaporedju, da prikazujejo pot. Vrano postavite na prvo karto. 

Potek igre: Vrzite kocko. 

  • Barva: en sadež te barve položite v košaro. 
  • Košara sadja: poljuben sadež položite v košaro. 
  • Vrana: Vrano postavite za eno karto naprej.

Konec igre: Če uspe otrokom obrati vso sadje in ga položiti v košaro, še preden vrana doseže sadovnjak, so vsi zmagovalci. Skupaj so bili hitrejši kot požrešna vrana. Če pa uspe vrati priti do sadovnjaka, še preden so otroci uspeli obrati vso sadje, so izgubili proti hitremu tatu.

Vsebina igre: 1 vrana, 1 košara sadnja, 4 zelena jabolka, 4 rdeča jabolka, 4 rumene hruške, 4 modre slive, 5 kart, ki uprizarjajo pot, 4 kartice dreves, 1 barvna kocka s simboli. 

Ocene kupcev (4)

Manca B. ob 2022-05-30
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlična igra za najmlajše, super za vstop v svet namiznih iger. Je sodelovalna, tako da ni slabe volje, hkrati pa ponovimo še štetje, barve, sadje. Figure so lesene, velike. Must have za vse z mlajšimi vrtčarji.
Tina R. ob 2021-01-04
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super igra. Enostavna in zabavna za vse starosti. Odlicen pristop za najmlajse. Odlicno za ucenje. Super ucenje pravil, igranja iger in barv. Priporocam za najmlajse, da lahko tudi oni sodelujejo pri druzabnih igrah
Tajda M. G ob 2020-05-26
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Smo super zadovoljni z nakupom družabne igre! Igramo jo z 2.5-letnikom, ki je brez problema razumel pravila. Sadezi so leseni in dovolj veliki, da jih male rokice lahko prestavljajo. Igra je enostavna, poučna in zabavna.
Aljaz S. ob 2019-11-04
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odličen prvi pristop k družabnim igram za najmlajše. Otrokom ponuja igro prepoznavanja barv, učenje vrstnega reda in skupinske igre. Kosi sadja in vrana so veliki in iz lesa, skratka priporočam!

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki