Že plačani osebni prevzemi med 8 in 14 (pon-pet) PRED SKLADIŠČEM Kakadu, Celovška 280 (poleg Sanolabor). Ko je naročilo pripravljeno, prejmete SMS. Kakadu v MC Šiška je ODPRT.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR sestavljanka globus

Cena z DDV: 34,99 €

2
Mercator Šiška
5+
Skladišče

Opis:

Odpravite se na krasno pustolovščino s pisanim globusom za sestaviti. Otroci bodo razvili prostorsko vizualizacijo, s tem ko postavljajo celine na določena mesta, utrdili znanje prepoznavanj oblik kot tudi prepoznavanj barv, saj so imena celin napisana z enako barvo kot so same celine. 

Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Dimenzije: premer globusa 20,32 cm. 

Ocene kupcev

Monika G.
2020-10-31
5
Globus je super zadevica. Mali si ga je že dolgo želel, sedaj pa ga sestavlja tako zavzeto, da ga je veselje gledati
Mojca F.
2019-09-25
5
Izdelk je super za finonotoriko in spoznavanje sveta/drzav. Mogoce bi se lahko dodalo se kaksna manjsa glavna mesta.drugace pa zelo zanimiva za otorke vseh starosti.
Vesna .
2019-05-29
5
Izdelek je super....za finomotoriko, barve, oblike....za najmlajše.....predstava o Zemlji......................................................................................
Kaja H.
2018-10-16
5
Odlična in poučna igrača. Naš malček pri dveh letih in pol, uživa ob gledanju in sestavljanju globusa. Odkriva živali in spoznava barve ter razvija fino motoriko. Odlična ideja za darilo.
Urška N.
2017-10-14
5
Globus je super zabaven, lep in preprost za najmlajše, da se naučijo kontinentov. Kontinenti se "razstavijo" in jih potem otroci vstavljajo nazaj. Super, priporočam!

Podobni izdelki