Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Žirafa Sophie Bilo je nekoč...

Cena z DDV: 18,90 €

Mercator Šiška
5+
Skladišče

Opis:

Žirafa Sophie je izdelek, ki zadovolji vse dojenčkove potrebe in je primeren za vsako stopnjo dojenčkovega razvoja. Ko dojenček stisne žirafo, ta proizvede nežen zvok, narejena je iz 100% naravnega in mehkega kavčuka, zato je lahko dojenčkova prva igrača, ki vzpodbuja vsakega od njegovih čutov. Sophie ima novo embalažo, prisrčno belo škatlico. 

Več podatkov

Vid:

Do starosti 3 mesecev je dojenčkov vid omejen, zaradi česar prepoznava le velike kontraste. Temne in opazne pike po telesu Žirafe Sophie privabljajo pozornost in omogočajo vizualno stimulacijo. Žirafa Sophie tako kmalu postane prepoznaven in pomirjajoč predmet za dojenčka.

Sluh:

Zvok Žirafe Sophie zabava dojenčka in spodbuja njegov sluh. Ko jo dojenček stisne, proizvede Žirafa Sophie smešen in prepoznaven zvok, ki sprva pomaga spodbujati dojenčkov sluh, kasneje pa mu tudi pomaga razumeti povezavo med vzrokom in učinkom.

Okus:

Žirafa Sophie je narejena iz 100% naravnega kavčuka in jedilne barve ter je popolnoma varna za žvečenje, tako kot sesek stekleničke za hranjenje. Zaradi mehke teksture in številnih žvečljivih delov (ušesa, rogovi, noge) je popolna za pomirjanje dojenčkovih bolečih dlesni, ko mu pričnejo rasti prvi zobki. 

Dotik:

Dotik je prvi način komunikacije dojenčka z zunanjim svetom.

Mehak material Žirafe Sophie, ki posnema kožo dojenčkove mame, spodbuja psihološke in čustvene odzive, ki dojenčka pomirjajo ter skrbijo za njegovo dobro počutje.

Vonj:

Zaradi edinstvenega vonja naravnega kavčuka iz drevesa Hevea dojenček zlahka prepozna Žirafo Sophie med vsemi drugimi igračami.

Preprost oprijem:

Oblika in velikost (18 cm) Žirafe Sophie sta pravšnja za dojenčkove majhne roke. Žirafa Sophie je zelo lahka, njene dolge noge in vrat pa omogočajo dojenčku preprost oprijem že od svojih prvih dni.

Ocene kupcev


Podobni izdelki