Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Didakta knjiga Skarabej Matej

Cena z DDV: 9,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 8,49 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Osemnajsta zgodba iz zbirke Drobižki govori o medsebojnih odnosih med malimi prebivalci v pravljičnem svetu, ki je v mnogih potezah zelo podobno človeškemu. Matej ni samo skarabej, ampak tudi velik umetnik. V vrtu namreč zelo rad riše cvetlice. Nad njegovimi slikami pa so vsi navdušeni.

Več podatkov

Drobižki so avtorsko delo Antoona Kringsa, ki se je rodil leta 1962 v Franciji. Njegova poučna in zabavna zbirka je postala mednarodna uspešnica, doslej je pri založbi Gallimard izšlo že 59 naslovov, letos pa so v Franciji začeli tudi s predvajanjem risanke o Drobižkih.

Drobižki so male žuželke in živali, ki živijo na istem vrtu, njihovo vedenje pa je zelo podobno vedenju majhnih otrok. Občutijo lahko veselje, jezo, zavist, prijateljstvo, bolečino in nežnost. Zgodbice so tudi poučne. Drobižki imajo med seboj različne odnose, včasih se prepirajo, včasih so prijatelji, obenem pa spoznavajo da je vsak drugačen in se učijo te razlike sprejemati.

Prevajalec: Lenka Gložančev

Št. strani: 24

Vezava: trda

Format: 200 x 200 mm

Založba: Didakta

Ilustrator: Antoon Krings

EAN: 9789612614805

Ocene kupcev (2)

Brigita B. ob 2021-03-28
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Obožujemo vse knjigice iz zbirke Drobižki. Skarabej Matej je izredno duhovita pravljica za naše malčke, zaradi velikih tiskanih črk primerna tudi za učenje branja.
Burim A. ob 2021-03-03
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek smo ob nakupu dobili kot darilo. Nasa punca je bila navdusena, saj obozuje knjige. Knjiga je simpaticna in poucna. Tudi ilustracije so zelo prisrcne.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki