Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

M&D prodajalna sladoleda

Cena z DDV: 69,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 59,49 €

Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Opis:

Set bo razveselil vsakega malega slaščičarja, ki vam bo z veseljem postregel s kepico z okusom in posipom po vaši želji. Zajemalka je oblikovana tako, da s stiskom zajame kepico. Vključeni so: pult za sladoled, 8 kepic sladoleda, 6 prelivov, 2 korneta, skodelica, zajemalka, meni, lesena žlica in 6 bankovcev.

Primerno za otroke od 3. leta starosti naprej.

Mere: 8,5 x 30,5 x 40,6 cm

Material: les

Več podatkov



Šifra: 19286

Ocene kupcev (3)

Eva B. ob 2023-11-12
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlično darilo za rojstni dan! Hčerka se najraje igra v svoji kuhinji in tale rodajalna sladoleda jo odlično dopolnjuje. Zelo jo veseli priprava sladoleda in prodaja tako da je aktualno veš čas in bo še dolgo v uporabi.
Mateja C. ob 2021-03-01
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je trpežen in kvaliteten. Otroci se zelo radi igrajo. Vsak dan se igramo z prodajo sladoleda,odličen nakup.Proporočam vsem,saj je vreden vsaega eura.
Irma �. P ob 2020-06-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super kvalitete, prelijepog dizajna. Igračka koja potiče maštu i svijet će se jednako i djevojčicama i dječacima.. I mama i sin su oduševljeni.
Toplo preporučam svima

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki