Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! LR sestavljanka globus

LR sestavljanka globus

Redna cena z DDV: 45,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 6,90 €

Cena z DDV: 39,09 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 39,09 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Odpravite se na krasno pustolovščino s pisanim globusom za sestaviti. Otroci bodo razvili prostorsko vizualizacijo, s tem ko postavljajo celine na določena mesta, utrdili znanje prepoznavanj oblik kot tudi prepoznavanj barv, saj so imena celin napisana z enako barvo kot so same celine. 

Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Dimenzije: premer globusa 20,32 cm. 

Ocene kupcev (6)

Uroš L. ob 2022-01-22
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Globus je super in zelo poučen. Je preprost za igro, zelo pregleden in razvija finomotoriko in je tudi lep okrasek sobe. Samo malo nas moti samo to, da nekatere celine hitro padejo ven.
Monika G. ob 2020-10-31
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Globus je super zadevica. Mali si ga je že dolgo želel, sedaj pa ga sestavlja tako zavzeto, da ga je veselje gledati
Mojca F. ob 2019-09-25
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelk je super za finonotoriko in spoznavanje sveta/drzav. Mogoce bi se lahko dodalo se kaksna manjsa glavna mesta.drugace pa zelo zanimiva za otorke vseh starosti.
Vesna �. ob 2019-05-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je super....za finomotoriko, barve, oblike....za najmlajše.....predstava o Zemlji......................................................................................
Kaja H. ob 2018-10-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlična in poučna igrača. Naš malček pri dveh letih in pol, uživa ob gledanju in sestavljanju globusa. Odkriva živali in spoznava barve ter razvija fino motoriko. Odlična ideja za darilo.
Stran: 12

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki