Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR osnovni znanstveni set

Cena z DDV: 54,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 54,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Osnovni znanstveni set je odličen pripomoček za začetek spoznavanja z znanostjo. Set spodbuja otroško radovednost in je odličen za usvajanje najbolj osnovnih znanstvenih znanj. Otroci se učijo skozi igro in delanjem pravih ekspermintov. 

Pripravite se, da opazujete, testirate, raziskujete, eksperimetirate in odkrivate znanost!  

Primerno za otroke od 3 leta naprej. 

Več info spodaj.

Več podatkov

S pomočjo osnovnega znanstvena seta bodo otroci: uporabljali laboratorijske pripomočke in raziskovali, sodelovali pri znanstvenih raziskavah, se naučili osnovnih znanstvenih varnostnih praks, uporabili vseh 5 čutov za raziskovanje in opazovanje, začeli uporabljati osnovne znanstvene termine in odkrili več o vsakdanjem življenju. 

Set vključuje: laboratorijsko čašo, pipeto, erlenmajerico, lijak, očala, povečevalno steklo, epruvete, pinceto in 10 obojestranskih aktivnostnih kartic (v angleškem jeziku). 

Šifra: LSP2784-UK
EAN: 885312450534

Ocene kupcev (3)

Vesna V. ob 2021-06-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Set je odličen za prvo spoznavanje s poskusi. Priložena navodila smo hitro predelali, vendar je na spletu še veliko drugih poskusov, ki se jih lahko izvaja s tem setom.
Jana M. ob 2020-04-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je vrhunske kakovosti in res odličen za otroke! Plastika je zelo kvalitetna in posodice so po enem letu uporabe se vedno enake. Sin ga ima že od 3.5 leta starosti in je po enem letu se vedno tako aktualen kot prvi dan, zato smo dodali še druge pripomočke! Navodila v angleškem jeziku so super, preizkusili smo že vse in dodali nekaj svojih.
Daša B. V ob 2018-04-08
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je kakovostno izdelan. Eksperimenti, ki so opisani v priloženi knjižici (v angleškem jeziku) so zelo zabavni. Priporočam radovednim otrokom :)

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki