Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod velika kuhinja z dodatki macaron

Cena z DDV: 219,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 186,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Naj zaživi otrokova domišljija in naj postane kuharski mojster. Z veliko leseno kuhinjo je to popolnoma preprosto. Kuhinja daje pristen videz in je funkcionalno opremljena.

Dimenzije: 100 x 33 x 99,5 cm

Višina delovne plošče 51 cm

Material: les

Starost: primerno za otroke od 3. leta naprej

*baterije, potrebne za zvok in svetilo niso priložene

Več podatkov

Lesena igrača, ki je super za male gurmane in idealno darilo za otroke. Naj zaživi otrokova domišljija in naj postane kuharski mojster. Z veliko leseno kuhinjo je to popolnoma preprosto. Kuhinja daje pristen videz in je funkcionalno opremljena z uro, kavljem za obešanje žlice, kovinskim umivalnikom, indukcijsko ploščo, pečico, mikrovalovno pečico, omaro in hladilnikom z magnetnimi vrati. Indukcijsko ploščo spremljata zvok in LED svetilo. Da pa bo kuhanje prijetno in res doživeto, zraven sodi še 15-delni kuharski pribor: ponev, lonec s pokrovom, 3 žlice, rokavica, jajce in 7 kartonastih škatel, ki predstavljajo hrano.

Šifra: J06571
EAN: 3700217365714

Ocene kupcev (1)

Matej R. ob 2022-03-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je zelo kvalitetno narejen. Prav tako so leseni elementi izdelani natančno in kvalitetno in podrobno označeni, prav tako vijaki, tako da je sestavljanje kuhinje enostavno. Kuhinja, ko je sestavljena je zelo masivna. Edino na eni zunanji stranici je bil vogal malo odrgnjen. Drugače pa top izdelek. Lp

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki