Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Be Lenka superge joy yellow ZADNJI PARI

Redna cena z DDV: 59,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 18,00 €

Cena z DDV: 41,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 41,99 €

2
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Be Lenka Joy so vrhunski usnjeni bosonogi nizki čevlji v katere se bodo vaši malčki zaljubili že od prvega dne. Zasnovani so s poudarkom na funkcionalnosti - z ergonomsko oblikovanim prstnim delom v obliki stopala (sprednji del) in tankim, prilagodljivim in ravnim podplatom.

Primerni so za normalno do širše stopalo in normalen do nekoliko višji nart.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Opis in specifikacije

Zahvaljujoč koži prijaznim materialom vrhunske kakovosti in minimalističnemu, lahkemu dizajnu, Be Lenka Joy malim rastočim nogicam zagotavlja neprimerljivo udobje.

Kosti otroških stopal so gibljive, zato sta prožnost in neomejeno gibanje stopala izjemnega pomena za njihov naravni razvoj. Ultra tanek in prilagodljiv 6 mm podplat omogoča naravno upogibanje in gibanje stopala. Posledično se izboljša drža pri hoji, razvijejo se močnejše mišice stopal in poveča se senzorična povratna informacija (boljši nadzor motorične funkcije in ravnotežja).

Bosonogi čevlji Be Lenka Joy so primerni za nošenje na igrišču, v parku, urbanem okolju in za vsakodnevno hojo. Zaradi svoje zračnosti niso idealna izbira za deževne dni.

Širok sprednji del čevlja omogoča svobodno miganje s prsti. Prsti se ne stiskajo kot pri nošenju tradicionalnih čevljev, kar zagotavlja udobje tudi pri celodnevni uporabi.

Čevlji so primerni za normalno do širše stopalo in normalen do nekoliko višji nart. Zahvaljujoč praktičnim ježkom lahko čevlje poljubno zategnete preko gležnja, zaradi česar so primerni za različne vrste nog. 

Tabela velikosti

Velikost Širina Dolžina
25 6,8 16,2
26 6,9 16,8
27 7,1 17,6
28 7,2 18,2
29 7,3 18,9
30 7,5 19,5
31 7,6 20,1
32 7,8 20,9
33 7,9 21,6
34 8,1 22,3
35 8,2 22,9

Tabela velikosti prikazuje dolžino in širino vložka čevlja v centimetrih.

Priporočamo, da celotni dolžini otroškega stopala dodate dodatnih 0,5 - 1 cm, s čimer boste dobili idealno velikost čevljev za vašega otroka. 

Material:

- zgornji del: tekstil, usnje;

- podloga: tekstil;

- podplat: drugi materiali. 

Opomba: čevlji Joy niso zasnovani za šport. Predvsem kolesarjenje, plezanje in druge naporne dejavnosti lahko poškodujejo podplat.

Opozorilo! Čevlji se lahko hitreje obrabijo pri vožnji s kolesom ali poganjalcem. Takšne vrste obraba ni razlog za reklamacijo. Vedno se prepričajte, da se čevlji pravilno prilegajo, preden jih obujete. Zunaj nošenih čevljev ni mogoče vrniti.

Poreklo: Slovaška

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki