Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 1 plus poganjalec 14 col rumen (G)

Redna cena z DDV: 279,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 56,00 €

Cena z DDV: 223,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 223,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Ker ne začnejo vsi otroci svoje kolesarske kariere pri isti starosti, so pri Woomu oblikovali poganjalec Woom 1 plus, ki je namenjen otrokom od tretjega leta dalje. Poganjalec otroke spodbuja, da se zabavajo, medtem ko se spoznavajo s svetom kolesarjenja. 

Poganjalec je primeren za otroke stare 3 – 4,5 let oz. za otroke visoke 95 – 110 cm.

Teža poganjalca znaša le 4,2 kg.

Več info spodaj.

Več podatkov

OKVIR
Poganjalec Woom 1 plus ima izredno lahek aluminijast okvir in zagotavlja zabavo v vožnji. Starosti prilagojena geometrija poganjalca z nizkim sestopom omogoča enostavno poganjanje in sestopanje s poganjalca. Zahvaljujoč dolgemu sedežnemu drogu je višino sedeža možno prilagoditi, tako da višina sedeža vedno ustreza vašemu odraščajočemu otroku. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminij AA 6061 z obrobljenimi cevmi.

OPORA ZA NOGE - SURFBOARD
Surfboard je narejen iz vrhunskega javorjevega vezanega lesa. Ko je otrok že dovolj samozavesten na poganjalcu in ima usvojeno razvnotežje, lahko postavi noge na oporo. Groba povšina Surboarada pa preprečuje nenamerne zdrse. Ergonomska oblika omogoča dovolj prostora za nemoteno poganjanje.

ZAVORE
Če se otrok nauči uporabljati zavore že na poganjalcu, bo to kasneje olajšalo uporabo zavor na kolesu. Na Woom poganjalcu sta zavorni ročici v črni in zeleni barvi. S pritiskom na zeleno ročico otroci zavirajo na zadnjo zavoro. Ta sistem barvnih kod jim preprečuje mešanje zavor in s tem povečuje njihovo varnost. Posebej zasnovana zavorna ročica je enostavna za upravljanje z majhnimi rokami in zahteva malo moči, da se poganjalec varno ustavi.

OMEJEVALNIK KRMILJENJA
Omejevalnik krmiljenja je ena izmed ključnih varnostnih lastnosti pri Woom kolesih in poganjalcih. Omejuje kot krmiljenja in s tem otrokom pomaga pri vožnji naravnost, kar zmanjšuje nevarnost nesreč.

VILICE
Lahke vilice, narejene iz aluminija.

KRMILO IN ROČAJI
Široko, ergonomsko prilagojeno krmilo, narejeno iz aluminija v BMX stilu. Prilagoditi je možno nagib krimila -/+10°. Ročaji premera 19 mm, primereni tudi za zelo majhne roke.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in poganjalcem in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj.

PNEVMATIKE
Pogajalec ima pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na kateri koli površini. Poganjalec ima 14 x 1,4″ Schwalbe Little Joe - Woom Edition pnevmatike. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
Poganjalec je primeren za otroke do 60 kg.

VELIKOST ŠKATLE
98 x 52 x 15 cm

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.
Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.


SPECIFIKACIJE

VELIKOST KOLES: 14 col

VIŠINA KRMILA: 635 mm

KOT KRIMILA: 67°

RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 350 mm

MEDOSNA RAZDALJA: 635 mm

KOT SEDEŽNE CEVI: 69°

MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 375 mm

MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 468 mm

PRILAGODITEV NAGIBA KRMILA: -/+ 10°

Pomembno obvestilo. Zaradi težav z dobavljivostjo posameznih komponent (težave so povezane s situacijo COVID19) so posamezne komponente vašega kolesa Woom lahko drugačne, kot piše v priročniku za uporabo oz. so prikazane na sliki kolesa.  Le to ne vpliva na funkcionalnost samega kolesa. 

EAN: 501000180511

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki