Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Puky otroško kolo 12 col ZL 12-1 ALU modro

Puky otroško kolo 12 col ZL 12 ALU modro

Redna cena z DDV: 199,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 30,00 €

Cena z DDV: 169,99 €

Mercator Šiška
3
Skladišče

Opis:

Kolesa Puky so zasnovana tako, da nudijo varno ter zabavno vožnjo.

Otrokom prijazna zasnova okvirja kolesa omogoča lahko sestopanje s kolesa, prav tako pa zagotavlja varno, udobno in zdravo sedalno pozicijo. Kolo ima blatnike, prtljažnik, tačko ter zvonček. Višino lahko prilagodite tako pri sedežu kot pri krmilu. 

Več podatkov

Kolo je primerno za otroke od 3. leta dalje oziroma za otroke od velikosti 96 cm dalje. Da bodo otroci lahko z nogama dosegli do tal preverite, da dolžina noge v razkoraku meri vsaj 43 cm.

Prednost Puky koles v primerjavi z mnogimi drugimi proizvajalci je prilagoditev višine sedeža in višine krmila. Zaradi tega ima otrok to kolo izjemno dolgo.

Okvir kolesa je narejen iz aluminija, zato je kolo za otroka lahko vodljivo. Geometrija obljublja komfort, varnost in obvladljivost pri vožnji. Okvir je zasnovan tako, da omogoča otroku udobno sestopanje s kolesa.

Za preprečevanje strganih ali umazanih hlačnic zaradi verige je na kolesu nameščen plastičen ščitnik za verigo. Mehek sedež zagotavlja udobno sedenje tudi ob daljši vožnji. Kolo ima tačko, zato otrok ne bo imel izgovora, da ga odvrže na tla in bo kolo dlje časa ohranjeno.

Zaviranje poteka z nožno in ročno zavoro. Nastavljiva zavorna ročica je prilagojena uporabi otroških rok.

Kolo ima visoko odporen zaščitni premaz. Lak na okvirju se torej ob manjših poškodbah ne bo okrušil.

Puky kolesa imajo velik poudarek na varnosti otrok. Vsako kolo je opremljeno z zvončkom, odsevniki, varnostnimi ročaji na krmilu, zaščitno blazinico na krmilu ter s plastično zaščito na sprednjem blatniku.

Garancija velja kar 5 let!

Tehnične specifikacije:

  • 12 colske pnevmatike z aluminjasti obodi,
  • aluminjast okvir,
  • pogon na pedala,
  • krogljični ležaji,
  • ročna in nožna zavora,
  • teža: 8,9 kg.

Zasnovano in izdelano v Nemčiji.

Puky je nemško podjetje s tradicijo. So kompetentno in predano podjetje, ki se zavzema za poganjalce in kolesa, ki so narejena iz vidika otrok. Puky uporablja nakvalitetnejše materiale, ki so hkrati lahki in obsotojni.

Ocene kupcev

Tanja M.
2015-04-24
4
Zelo dobro kolo, ki bo zagotovo zdržalo oba naša kolesarja, je pa zaenkrat za starejšega, ki je visok 98 cm še malo preveliko.
Vsekakor priporočamo (za malo večje).

Podobni izdelki

Pripomočki

Naloži