Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 4 otroško kolo 20 col - OFF Air

Cena z DDV: 899,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Woom OFF Air 4 je ultralahko in trpežno gorsko, 20-colsko otroško kolo s sprednjim vzmetenjem, ki omogoča Odličen nadzor na še tako razgibanem terenu. Ima 9 prestav. Primerno za otroke od 6. do 8. leta oz. 118 - 130 cm višine. Tačka NI vključena. 

Material: aluminij

Teža: 9kg

Več info. spodaj.

Več podatkov

Orodje ni priloženo in dodatki niso vključeni!

Geometrija kolesa:

 • Velikost koles: 20 colska kolesa
 • Višina krmila: 80 cm
 • Prilagodljivost krmila: Kot +/- 15° Višina +/- 12 mm
 • Kot nagiba krmila: 68°
 • Razdalja med sedežem in krmilom: 46 cm
 • Medosna razdalja: 85 cm
 • Naklon cevi sedeža: 70°
 • Minimalna višina sedeža: 58 cm
 • Maksimalna višina sedeža: 73 cm
 • Dolžina krmila: 11 cm

Posebnosti WOOM OFF AIR

 1. Močan okvir iz lahkega visokokvalitetnega aluminija s hidroformiranih cevi, ki ohranja športen videz
 2. Vzmetenje - Zagotavljajo udobnost in nadzor na najbolj razgibanih terenih. Vzmetenje je možno prilagoditi teži kolesarja.
 3. 9 SRAM prestav.
 4. Promax disk zavore za kolo spredaj/zadaj 140/140 mm.
 5. Visokokvalitetne pnevmatike znamke SCHWALBE iz gume ADDIX SPEED so vzdržljive in nudijo odličen oprijem ter ublažitev šoka.
 6. Set nalepk - Vsako Woom OFF kolo pride s setom nalepk v 4 različnih barvah, katere lahko nalepite na zgornjo cev na okvirju in na platišča.

Pomembno obvestilo. Zaradi težav z dobavljivostjo posameznih komponent (težave so povezane s situacijo COVID19) so posamezne komponente vašega kolesa Woom lahko drugačne, kot piše v priročniku za uporabo oz. so prikazane na sliki kolesa.  Le to ne vpliva na funkcionalnost samega kolesa. 

Ocene kupcev (4)

Anja K. ob 2021-03-17
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlična kolesa, že od samega začetka smo na woomih. Ta je že naš četrti. Res da je kolo dražje ampak je res dodelan vsak detajl.
Izdelek bi vsekakor priporočila naprej, predvsem zaradi teže je res lahko vodljiv za otroke

Matjaž V. ob 2020-12-07
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Glede na geografsko pozicijo našega bivanja smo se odločili za nakup kolesa WOOM za našega 3 letnega športnika . Naš 3 letnik se je iz poganjalca vsedel na WOOMovo kolo in se odpeljal kot da je rojen z njim. Z njim je osvojil kar nekaj Klančkov zato smo se odločili da letos napišemo Miklavžu naj prinese WOOM 4 OFF air ....navdušenja žal ne morem opisat :-)

verjetno edino kolo s katerim malčki lahko preplezajo resne Klančke!

cena je res visoka ampak se splača!

naše naslednje kolo ........WOOM
Jana K. T ob 2020-12-07
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Woom Off Air je edinstveno kolo - definitivno vredno investicije, ce je tudi vas malcek nor na kolesa in rad kolesari
Andreja V. ob 2020-05-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kolo smo kupili za šest let starega fantka, ki se z njim zelo rad vozi po gozdnih poteh. Nobena korenina ni ovira. To je odlično, lahko in dodelano kolo v vsakem detajlu. Je sicer dražje, a za outdoor kolesarjenje je vredno svoje cene. Vsekakor priporočam!

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki