Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 5 otroško kolo 24 col rdeč (G)

Cena z DDV: 569,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 569,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Na kolesu Woom 5 lahko otroci vozijo kot odrasli, z 8-stopenjskim zadnjim menjalnikom  so opremljeni za svoje prve samostojne dogodivščine.

Kolo je primerno za otroke stare 7–11 let oziroma za otroke velike 125–145 cm.

Teža kolesa znaša le 8,7 kg (brez pedal).

Več info spodaj. 

Več podatkov

ZAVORE
Ergonomsko oblikovane in nastavljive V-zavore. Zahtevajo le malo moči, da se kolo varno zaustavi.

PEDALA
Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice je ergonomsko prilagojena otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast okvir s pametno zasnovo geometrije glede na starost otroka zagotavlja zabavno in varno izkušnjo vožnje. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminija AA 6061 z obrobljenimi cevmi.

VILICE
Lahke vilice, narejene iz aluminija.

PRESTAVE
Natančno in gladko prestavljanje povečuje otrokov užitek v vožnji. Kolo ima zadnji menjalnik Microshift. Menjalnik ima osem prestav s širokim prestavnim razmerjem (28 zob spredaj in 11-32 zob zadaj).


HITRA ODSTRANITEV SPREDNJEGA KOLESA
Sistem za hitro sprostitev sprednjega kolesa omogoča hitro in enostavno namestitev in odstranjevanje sprednjega kolesa z okvirja. Priročno predvsem za transport kolesa v avtomobilu ali za zamenjavo pnevmatike.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj. Sedežna cev je izdelana iz eloksiranega aluminija.

NASTAVEK ZA VIŠANJE/NIŽANJE SEDEŽA
S pomočjo nastavka za prilagajanje višine sedeža, boste višino sedeža prilagodili hitro in brez dodatnega orodja. Objemka je izdelana iz aluminija.

PNEVMATIKE
Woom kolesa imajo pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na kateri koli površini. Kolo ima 24 x 1,85″ Schwalbe Little Joe pnevmatike – Woom edition. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

KRMILO
Šriko in ergonomsko prilagojeno krmilo zagotavlja dober nadzor nad kolesom. Izdelano je iz črno eloksiranega in peskanega aluminja. Krmilo je možno prilagoditi tako v višino, kot v dolžino, kar pomeni, da kolo raste skupaj z otrokom in ves čas nudi optimalen položaj za vožnjo. Ročke na krmilu so otrokom prijazen zaradi majhnega premera in imajo ergonomsko oblikovano oprijemalno površino, brez škodljivih snovi.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
Kolo je primerno za otroke do 80 kg.

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.

Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.


SPECIFIKACIJE

VELIKOST KOLES: 24 col

VIŠINA KRMILA: 890 mm, ŠIRINA KRMILA: 580 mm

KOT KRIMILA: 70 °

RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 515 mm

MEDOSNA RAZDALJA: 961 mm

KOT SEDEŽNE CEVI: 72,5 °

MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 670 mm

MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 820 mm

DOLŽINA POGONSKE ROČICE: 610 mm

PRILAGODITEV KRMILA: individualno prilagodljivi v višino in dolžino

DOLŽINA ROČIC NA GONILKAH: 130 mm

Pomembno obvestilo. Zaradi težav z dobavljivostjo posameznih komponent (težave so povezane s situacijo COVID19) so posamezne komponente vašega kolesa Woom lahko drugačne, kot piše v priročniku za uporabo oz. so prikazane na sliki kolesa.  Le to ne vpliva na funkcionalnost samega kolesa. 

EAN: 501000180105

Ocene kupcev (4)

Dominik N. ob 2024-02-29
5
Čaka na potrdilo administratorja
Sandi J. ob 2023-03-30
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Otroški kolo vreden nakupa! Priporočam nakup. Poudaril bi, da je kolo je izredno lahko in ima mehke zavorne ročice!
Matic J. ob 2022-05-10
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlično kolo, brez pripomb! Odločili smo se za velikost 5 in naša sedemletnica res uživa! Kolo je zelo lahko in tudi ergonomija je enkratna. Se vidi da se je nekdo zelo potrudil z načrtovanjem in izdelavo.
Dan . S ob 2021-03-24
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlično kolo! Kvalitetno izdelano, izjemno lahko in zelo lepo na pogled.
Odločali smo se med velikostjo 4 in 5 (7-letni sin je bil z višino ravno na zgornji meji 4-ke) in se na koncu pravilno odločili za 5. Sedišče je dovolj nizko, kolo je dobro vodljivo, tako, da sin po parih vožnjah, kolo že povsem obvllada.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki