Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Puky kolo 24 col Skyride retro zelen

Cena z DDV: 777,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 777,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Otrokom prijazna zasnova okvirja kolesa omogoča lahko sestopanje s kolesa, prav tako zagotavlja varno, udobno in zdravo sedalno pozicijo. Okvir je lahek, saj je narejen iz aluminija. Kolo ima možnost nastavljanja višine pri sedežu in krmilu.

Primerno za otroke od 130 do 160 cm oz. od 8. leta naprej.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Lastnosti:

Kolo je primerno za otroke od 8. leta dalje oziroma za otroke od višine 130 cm dalje. Da bodo otroci lahko z nogama dosegli do tal, preverite, da dolžina noge v razkoraku meri vsaj 61 cm (do 76 cm).

Prednost Puky koles v primerjavi z mnogimi drugimi proizvajalci je prilagoditev višine sedeža in višine krmila. Zaradi tega ima otrok to kolo izjemno dolgo.
Okvir kolesa je narejen iz aluminija. Geometrija obljublja udobje, varnost in obvladljivost pri vožnji. Okvir je zasnovan tako, da omogoča otroku udobno sestopanje s kolesa. Za preprečevanje strganih ali umazanih hlačnic zaradi verige je na kolesu nameščen plastičen ščitnik za verigo. Mehek sedež zagotavlja udobno sedenje tudi ob daljši vožnji. Kolo ima tačko, zato otrok ne bo imel izgovora, da ga odvrže na tla in bo kolo dlje časa ohranjeno. Zaviranje poteka z ročnima zavorama. Nastavljiva zavorna ročica je prilagojena uporabi otroških rok. 7-stopenjski menjalnik s prostim tekom omogoča, da otrok lahko prestavlja tudi, ko ne poganja pedal ali je kolo v mirovanju. 
Kolo ima visoko odporen zaščitni premaz. Lak na okvirju se torej ob manjših poškodbah ne bo okrušil.

Puky kolesa imajo velik poudarek na varnosti otrok. Vsako kolo je opremljeno z zvončkom, odsevniki, varnostnimi ročaji na krmilu, zaščitno blazinico na krmilu in s plastično zaščito na sprednjem blatniku.

Tehnične specifikacije:
  • 24 colske pnevmatike z aluminijasti obodi
  • aluminijast okvir
  • pogon na pedala
  • kroglični ležaji
  • ročni zavori
  • višina sedeža: 61-76 cm
  • 7-stopenjski menjalnik s prostim tekom
  • aluminijasta votla platišča
  • gume z odsevnimi trakovi
  • visokokakovosten, otrokom prijazen sistem razsvetljave

Garancija velja kar 5 let!

Poreklo:

Zasnovano in izdelano v Nemčiji.
Puky je nemško podjetje s tradicijo. So kompetentno in predano podjetje, ki se zavzema za poganjalce in kolesa, ki so narejena z vidika otrok. Puky uporablja najkvalitetnejše materiale, ki so hkrati lahki in obstojni.

Šifra: 00004821

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki