Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom NOW 4 kolo 20 col moss green

Redna cena z DDV: 799,99 €

Znižanje: -40%

Vaš prihranek: 320,00 €

Cena z DDV: 479,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 479,99 €

1
Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

Povsem nov model koles Woom z inovativnim dizajnom in vgrajenim tovornim stojalom je idealen za vse otroke, ki so nenehno v pogonu. Edinstvena zasnova okvirja z manjšim sprednjim kolesom omogoča boljši nadzor nad kolesom. Za udobno vožnjo pa poskrbita ergonomsko oblikovan sedež in široko krmilo.

Kolo je primerno za otroke stare 6–8 let oz. za otroke velike 118–131 cm.

Več info spodaj. 

Več podatkov

Woom NOW je bil zasnovan za otroke, ki so nenehno v pogonu in od kolesa potrebujejo prilagodljivost, funkcionalnost, odličen nadzor nad krmilom, preglednost in nenazadnje tudi udobje med vožnjo. Inovativna zasnova z manjšim sprednjim kolesom deluje skupaj z vgrajenim tovornim stojalom na način, da kar se da zmanjša težo tovora, ne glede na to kaj vozite. Zaradi znižane osnovne obremenjenosti in širokega krmila je kolo izredno lepo vodljivo, udobni sedeži pa poskrbijo za to, da je drža med kolesarjenjem čim bolj vzravnana. 

Opremljen za urbano okolje:

- Kolesarski zvonec z vrtljivim ročajem, nameščen na krmilu, omogoča, da varno držite roko na ročaju. 

- Neodstranljive, močne LED luči (bela spredaj, rdeča zadaj) poganja vrhunsko dinamo pesto Shutter Precision SD-8 LED luči s funkcijo rezervne svetilke, ko miruje.

- Kolo ima široke in vzdržljive blatnike z odpornimi nosilci iz nerjavnega jekla za zanesljivo zaščito pred umazanijo in pršenjem cest.

- Plastična pedala so nedrseča in imajo vgrajene rumene odsevnike. 

- Ima robustno, na sredini nameščeno aluminijasto stojalo, ki je enostavno za uporabo.


Tehnične specifikacije kolesa:


Velikost sprednjega kolesa: 16 col


Velikost zadnjega kolesa: 20 col

Teža: 10,5 kg


Vilice: Lahke vilice narejene iz aluminija.


Okvir: Izredno lahek, narejen iz visokokakovostnega aluminija s pametno geometrično zasnovo.


Nosilec krmila: Poseben Woom NOW nosilec krmila z vtični vijaki, vgrajeno zvezdasto matico in zaklepnim vijakom (40 mm/+15°).


Stojalo: Vgrajeno stojalo iz lahkega aluminija, z integriranim nastavljivim trakom, dvojnimi nosilci za dodatke in maksimalno obremenitvijo 10 kg. Krmiljenje je optimalno, zahvaljujoč se omejevalniku višine, ki preprečuje, da bi visoki predmeti ovirali krmiljenje. Odstranljiv vložek iz mehke plastike ohranja ohlapne trakove stran od kolesa. Spodnji del je zložljiv. Dvojni pritrdilni elementi na obeh straneh stojala dodajo dodaten prostor za steklenice ali zložljive ključavnice.


Krmilo: Novo Woom NOW krmilo, 15° sprememba naklona, 600 mm širina, 34 mm dvig.


Zavore: Ergonomsko oblikovane in nastavljive V-zavore, ki zahtevajo malo moči, da se kolo varno zaustavi.


Prestave: 8 prestav, microSHIFT DS85-8 twist shifter in microSHIFT M26S rear derailleur.


Platišča: Lahka aluminijasta platišča, s Shutter Precision SD-8 dynamo sprednjo pesto in sistemom za hitro sprostitev, namestitev in odstranitev sprednjega kolesa. Aluminijasta zadnja pesta z zatesnjenimi industrijskimi ležaji in 20 dvojno prekrižanih naper iz nerjavečega jekla na sprednjem in zadnjem kolesu.


Sedež: Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj. Sedežna cev je izdelana iz eloksiranega aluminija.


Pnevmatike: Schwalbe Big Apple pnevmatike  z zaščito pred predrtjemRaceGuard.  Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

Nastavek za višanje in nižanje sedeža: S pomočjo nastavka za prilagajanje višine sedeža, boste višino sedeža prilagodili hitro in brez dodatnega orodja. Objemka je izdelana iz aluminija.


Maksimalna obremenitev (skupaj s prtljago): 88,5 kg


GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu–račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.
Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.

EAN: 9120083726688

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki