Spletna trgovina deluje nemoteno, pošiljamo vsak delovni dan.
V naprej plačani osebni prevzemi so možni vsak delovni dan med 9 in 14 pred našim skladiščem na Celovški 280. Kakadu vam pošilja objem :)

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Woom čelada vijola M 52-56 cm

Woom M 52-56 cm viola otroška čelada

Redna cena z DDV: 69,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 10,50 €

Cena z DDV: 59,49 €

2
Mercator Šiška
5+
Skladišče

Opis:

Woom čelada je oblikovana tako, da se odlično prilega otroškim glavam. Čelada bo dobro zračna tudi v vročih dneh, saj ima 24 zračnih odprtin. Sistem zapenjanja z magnetno zaponko omogoča zapiranje čelade z eno roko ter z uporabo rokavic in kar je najboljše, otrok se ob zapenjanju ne bo uščipnil. Za boljšo zaščito ima čelada nameščen vizir.

Primerno za obseg glave 52-56 cm. 

Teža: 315 g

Več podatkov

Čelada je primerna za kolesarje in uporabnike rolk in kotalk. Posebna oblika čelade nudi dobro zaščito tudi zatilnemu delu glave. Čeladi so priložene blazinice za notranjost čelade debeline 6 mm in 3 mm.

Ustreza evropskim in ameriškim varnostnim standardom: CE, EN 1078, U.S. CPSC 1203.

NAMEŠČANJE ČELADE: Le čelada ustrezne velikosti ter pravilno nameščena čelada lahko nudi maksimalno zaščito. Čelado namestite tako, da zaščiti čelo. Pasove pritrdite pod spodnjo čeljust, čim bolj priti grlu. Pri tem pazite, da pasovi ne prekrivajo ušes. Pred vsako uporabo preverite ustreznost čelade in jo po potrebi ponovno nastavite. 

OPOZORILO! Za optimalno zaščito se mora čelada dobro prilegati glavi, trakovi za zapenjanje pa morajo biti ustrezno zatisnjeni ter zapeti. Čelade ne uporabljajte pri vožnji z motornim kolesom ali kolesom z motorjem. Čelado ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, kjer obstaja tveganje zadušitve, obešanja, če se otrok zatakne s čelado. Izdelek ne more absolutno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti nadzora odrasle osebe. Vendar lahko ob ustezni uporabi čelade močno zmanjšate nevarnost poškodb zaradi padca. V kolikor pride do močnega trka, se lahko lupina čelade poškoduje. V tem primeru čelado zavrzite, saj je lahko prišlo do poškodb, ki niso vidne s prostim očesom.

Ocene kupcev

Samanta K.
2019-08-17
5
Nismo se videli boljše čelade od čelade woom. Lahka zračna udobna, otrok si z lahkoto sam da gor in dol, sploh to magnetno zapiranje, fenomenalno, enostavno se regulira po 8baegu glave, vizir spredaj je gumijast kar se mi zdi da nobena čelada nima in je najpomembnejse pri čeladi, saj v primeru padca na obraz, res zaščiti obraz, nos maximalno. V glavnem top nakup, priporočam vsakemu!! Oba otroka sta zelo zadovoljna. Pravita da imata najlepši čeladi!
Andrej B.
2019-08-16
5
Lahka, zračna, natančno izdelana in moderna čelada.

Enostaven sistem za zapenjanje. Končno brez cukanja za lase ali ščipanja za vrat.

Priporočam nakup.
Neža D. N
2019-07-19
5
Najboljša čelada! Veliko bolj zračna od ostalih, lepo stoji na glavi, magnetna zaponka in še gumijast vizir ki zaščiti poškodbe obraza. Zelo zadovoljni :)

Podobni izdelki