Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-40%

Znižana cena! Puky S 45-51 cm modra/rdeča otroška čelada

Puky S 45-51 cm modra/rdeča otroška čelada

Redna cena z DDV: 39,99 €

Znižanje: -40%

Vaš prihranek: 16,00 €

Cena z DDV: 23,99 € Spletna cena

1
Mercator Šiška
1
Skladišče

Opis:

Nova Puky čelada PH 8 vsebuje vse kar mora imeti dobra čelada; Odlično prezračevanje, mrežica proti insektom, trden zaščitni sloj in enostaven sistem za prilagajanje velikosti čelade s pomočjo navoja. Narejena v Nemčiji. 

Velikost: 45-51 cm (obseg glave).

Masa: 244 g.

Več podatkov

NAMEŠČANJE ČELADE:

Prosimo vas, da za optimalno zaščito čelado namestite po naslednjih korakih. Nastite čelado na glavo in odprite mehanizem za delitev paščkov. Paščka na novo namestite tako, da se združita tik pod ušesom. Paščka ne smeta prekrivati ušes. Zaprite mehanizem za delitev paškov. Pašček pod brado namestite tako, da je tako tesno, kot tudi udobno ob bradi. Zaponka ne sme biti neposredno pred brado. Dolžino paščka lahko regulirate na zaponki. Zaprite zaponko. Nastavite kolešček na zadnji strani glave glede na obseg otrokove glave. Čelada se mora tesno in hkrati udobno prilegati otrokovi glavi. Za nudenje optimalne zaščite mora čelado prekrivati čelo, ne sme biti preveč potisnjena na zadnji del glave. 

OPOZORILO:

Ta čelada je namenjena izključno kolesarjenju, vožnji s skiroji, kotalkami, rolkami in poganjalci. Ni primerna za smučanje, plezanje, jahanje ali za vožnjo z motornimi kolesi. Čelade ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, pri katerih obstaja nevarnost zadušitve ali obešanja, če se otrok zagozdi s čelado. Iz tega razloga otroci čelade ne smejo uporabljati na igriščih in še posebaj ne na plezalnih lestvah.

Čelada ustreza standardom EN1078:2012 A1: 2012 in smernici (EU) 2016/425.

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki