Odprti smo med 9 in 20 uro, ob sobotah do 16. ure.
Interesente za kolesa Woom prosimo, da kliknejo na gumb "obvesti me" pod želenim kolesom in obveščeni boste takoj, ko pride. Nato svetujemo takojšen nakup. Kolesa lahko vedno testirate v trgovini. Rok dobave NI znan.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Kiddimoto M 53-75 cm Ikon 2v1 bela/modra otroška čelada

Kiddimoto M 53-57 cm Ikon 2v1 bela/modra otroška čelada

Redna cena z DDV: 69,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 10,50 €

Cena z DDV: 59,49 €

1
Mercator Šiška
2
Skladišče

Opis:

Nova generacija otroških čelad Kiddimoto - IKON (fullface). Kiddimoto je razvil posebne fullface čelade, ki so namenjene otrokom - so udobne ter lahke (tehtajo le 350g) in niso samo pomanjšana različica čelad za odrasle. Čelada ponuja neverjetno zaščito pri vožnji s kolesom ali rolanju in je popolna izbira za male pustolovce. Ščitnik za brado je mogoče odstraniti z enim pritiskom na gumb.

Več podatkov

Velikost: 53-57 cm (obseg glave).

Masa: 350 g.

Lastnosti čelade:

  • 12 zračnikov za dobro prezračevanje
  • Odstranljiv ščitnik za brado
  • 2 čeladi v 1
  • 350 g
  • izdelana iz polikarbonata
  • patentiran enostaven mehanizem za zaklepanje
  • večja funkcionalnost
  • integriran senčnik

NAMEŠČANJE ČELADE

Za zagotovitev maksimalne varnosti je potrebno čelado na glavi pravilno namestiti in jo pripeti s paščki. Čelado je potrebno pripeti s paščkom pri spodnji čeljusti. Čelado je potrebno namestiti tako, da varuje čelo in ne sme zdrseti na zatilje. Paščki za zapenjanje ne smejo pokrivati ušes, zaponka naj bo tesno in udobno zategnjena ob spodnjo čeljust. Čelada lahko varuje glavo le, če je dobro in pravilno nameščena. Pri izbiranju čelade preizkusite različne velikosti in izberite tisto, ki se najbolj varna, udobna in se najbolj prilega glavi.

OPOZORILO!

Čelada je namenjena samo uporabnikom vozil brez motornega pogona: koles, rolk in rolerjev. Čelade se ne sme uporabljati za motorne športe! Ne uporabljajte čelade pri plezanju in podobnih športnih aktivnosti zaradi monosti zadušitve. Čelada ne more vedno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti spremljevalca otroka.

Ustreza evropskim varnostnim standardom: EN1 078: 1 997, A1 :2006.

Ocene kupcev


Podobni izdelki