Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom M 53-56 cm rdeča otroška čelada

Cena z DDV: 69,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 69,99 €

3
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Woom čelada je oblikovana tako, da se odlično prilega otroškim glavam. Čelada je dobro zračna tudi v vročih dneh, saj ima 24 zračnih odprtin. Sistem zapenjanja z magnetno zaponko omogoča zapiranje čelade z eno roko ter z uporabo rokavic in kar je najboljše, otrok se ob zapenjanju ne bo uščipnil. Za boljšo zaščito ima čelada nameščen vizir.

Primerno za obseg glave 53-56 cm

Teža: 280 g

Več podatkov

UPORABA

Čelada je primerna za kolesarje in uporabnike rolk in kotalk. Posebna oblika čelade nudi dobro zaščito tudi zatilnemu delu glave.

Ustreza evropskim in ameriškim varnostnim standardom: CE, EN 1078, U.S. CPSC 1203.

VIZIR

Posebej razvit vizir zagotavlja zaščito pred dežjem in soncem, hkrati pa preprečuje poškodbe obraza ob morebitnemu padcu. Največje blaženje izhaja iz kombinacije nestrupenega elastomera s strukturo, podobno satju. Varnost je na prvem mestu!

MAGNETNO ZAPENJANJE

Otrokom prijazen magnetni sistem zapiranja je enostaven za uporabo, omogoča zapiranje z eno roko in uporabo rokavic. Poleg tega preprečuje ščipanje kože ali las.

ODSEVNI LOGO

Logotip Woom na čeladi je izdelan iz posebne odsevne lepilne folije za večjo vidljivost in s tem varnost v temi in slabih svetlobnih pogojih.

OBLIKA ČELADE

Z uporabo najnovejše tehnologije je zunanja lupina spojena neposredno z notranjo plastjo (zasnova v kalupu). To zmanjša skupno maso čelade in hkrati ohrani dolgotrajno stabilnost. Druga plast v kalupu na spodnjem robu poveča vzdržljivost čelade. Robustna, lahka, trpežna.

SISTEM ZA NASTAVITEV OBSEGA

Notranji sistem prilagajanja velikosti nudi dodatno fino prilagajanje čelade obsegu glave – za izboljšano udobje in varnost. Velik, priročen vrtljivi gumb na zadnji strani je enostaven za uporabo, tudi za otroka.

OKROGLI TRAKOVI 

Zahvaljujoč okrogli obliki in popolni dolžini, trakovi čelade vedno ležijo v pravilnem položaju in se ne morejo zviti. Idealno za maksimalno udobje.

OBLAZINJENJE 

Čeladi sta priložena dva kompleta blazinic različnih debelin (3 in 6 mm). Uporabite jih v kompletu ali jih kombinirajte za optimalno in udobno prileganje glavi. Blazinice so izdelane iz mehkega in vpojnega materiala brez grobih robov. Blazinice je mogoče enostavno odstraniti, da jih lahko operete.

NAMEŠČANJE ČELADE 

Le čelada ustrezne velikosti ter pravilno nameščena čelada lahko nudi maksimalno zaščito. Čelado namestite tako, da zaščiti čelo. Pasove pritrdite pod spodnjo čeljust, čim bolj proti grlu. Pri tem pazite, da pasovi ne prekrivajo ušes. Pred vsako uporabo preverite ustreznost čelade in jo po potrebi ponovno nastavite.  

OPOZORILO! Za optimalno zaščito se mora čelada dobro prilegati glavi, trakovi za zapenjanje pa morajo biti ustrezno zatisnjeni ter zapeti. Čelade ne uporabljajte pri vožnji z motornim kolesom ali kolesom z motorjem. Čelade ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, kjer obstaja tveganje zadušitve, obešanja, če se otrok zatakne s čelado. Izdelek ne more absolutno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti nadzora odrasle osebe, vendar lahko ob ustezni uporabi čelade močno zmanjšate nevarnost poškodb zaradi padca. V kolikor pride do močnega trka, se lahko lupina čelade poškoduje. V tem primeru čelado zavrzite, saj je lahko prišlo do poškodb, ki niso vidne s prostim očesom.

EAN: 4000000000501

Ocene kupcev (1)

Maja K. ob 2023-04-26
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Čelada je super, lepo se prilega na glavo. Zadovoljni z nakupom.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki