Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-30%

Znižana cena! Bolle XS 47-51 cm Stance Jr. Matte hi-vis Pink otroška čelada

Bolle XS 47-51 cm Stance Matte HI-VIS Pink otroška čelada

Redna cena z DDV: 49,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 15,00 €

Cena z DDV: 34,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 34,99 €

1
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Bolle Stance otroška čelada ima odsevne elemente za boljšo vidnost, integrirano mrežico, ki ščiti pred mrčesom in poseben sistem zapenjanja čelade, ki preprečuje, da bi se priščipnili. Čelada je oblikovana tako, da se popolnoma prilagodi obliki glave s sistemom Click-to-Fit. Notranjo peno je možno odstraniti in oprati. Integrirana LED lučka izboljša vidnost.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

LASTNOSTI ČELADE:

  • Velikost XS je primerna za obseg glave 47-51 cm.
  • Teža: 230 g
  • 12 zračnikov 
  • Click-To-Fit sistem za enostavno in hitro prilagajanje glavi

Ustreza varnostnim standardom: NF EN 1078+A1:02.2013

HI-VIS tehnologija: To je tehnologija, ki omogoča visoko vidnost. Dodatni odsevniki na čeladi zmanjšajo tveganje za nesrečo zaradi slabe vidljivosti za kar 50 %. Tudi sama barva čelade povečuje vidnost zaradi posebnega materiala. 

NAMEŠČANJE ČELADE: Le čelada ustrezne velikosti, ki je pravilno nameščena, lahko nudi maksimalno zaščito. Čelado namestite tako, da zaščiti čelo. Pasove pritrdite pod spodnjo čeljust, čim bolj proti grlu. Pri tem pazite, da pasovi ne prekrivajo ušes. Pred vsako uporabo preverite ustreznost čelade in jo po potrebi ponovno nastavite. 

OPOZORILO! Za optimalno zaščito se mora čelada dobro prilegati glavi, trakovi za zapenjanje pa morajo biti ustrezno zatisnjeni in zapeti. Čelade ne uporabljajte pri vožnji z motornim kolesom ali kolesom z motorjem. Čelado ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, kjer obstaja tveganje zadušitve, obešanja, če se otrok zatakne s čelado. Izdelek ne more absolutno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti nadzora odrasle oseb, vendar lahko ob ustezni uporabi čelade močno zmanjšate nevarnost poškodb zaradi padca. V kolikor pride do močnega trka, se lahko lupina čelade poškoduje. V tem primeru čelado zavrzite, saj je lahko prišlo do poškodb, ki niso vidne s prostim očesom.

Šifra: 054917352783

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki