Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Puky čelada PH8 retro zelena M 51-56 cm

Puky M 51-56 cm PH8 retro zelena čelada

Redna cena z DDV: 39,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 6,00 €

Cena z DDV: 33,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 31,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Puky čelada PH 8 vsebuje vse kar mora imeti dobra čelada. Odlično prezračevanje, mrežico proti insektom, trden zaščitni sloj in enostaven sistem za prilagajanje velikosti čelade s pomočjo navoja. 

Velikost: 51-56 cm (obseg glave).

Masa: 0,23 kg

Več podatkov

NAMEŠČANJE ČELADE:

Prosimo vas, da za optimalno zaščito čelado namestite po naslednjih korakih. Namestite čelado na glavo in odprite mehanizem za delitev paščkov. Paščka na novo namestite tako, da se združita tik pod ušesom. Paščka ne smeta prekrivati ušes. Zaprite mehanizem za delitev paščkov. Pašček pod brado namestite tako, da je tako tesno, kot tudi udobno ob bradi. Zaponka ne sme biti neposredno pred brado. Dolžino paščka lahko regulirate na zaponki. Zaprite zaponko. Nastavite kolešček na zadnji strani glave glede na obseg otrokove glave. Čelada se mora tesno in hkrati udobno prilegati otrokovi glavi. Za nudenje optimalne zaščite mora čelado prekrivati čelo, ne sme biti preveč potisnjena na zadnji del glave. 

OPOZORILO:

Ta čelada je namenjena izključno kolesarjenju, vožnji s skiroji, kotalkami, rolkami in poganjalci. Ni primerna za smučanje, plezanje, jahanje ali za vožnjo z motornimi kolesi. Čelade ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, pri katerih obstaja nevarnost zadušitve ali obešanja, če se otrok zagozdi s čelado. Iz tega razloga otroci čelade ne smejo uporabljati na igriščih in še posebej ne na plezalnih lestvah.

Čelada ustreza standardom EN1078:2012 + A1: 2012 in smernici (EU) 2016/425.

Šifra: 09602

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki