Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

8Pandas set za otroke 5-delni

Redna cena z DDV: 25,99 €

Znižanje: -40%

Vaš prihranek: 10,40 €

Cena z DDV: 15,59 €

1
Mercator Šiška
Skladišče

Opis:

5-delni set posode odlikuje funkcionalnost, ergonomičnost in izdelava iz naravnega materiala. Set vključuje plitvi krožnik, globok krožnik, skodelico, žlico ter vilico. Na voljo v roza (malina) ali svetlo modri barvi. 

Primerno za otroke od prvega leta dalje. 

Material: bambus, pobarvano z naravnimi barvami

Več info spodaj. 

Več podatkov

8pandas izdelki so projekt zanimivega ekodizajna in temeljijo na principih trajnostnega razvoja, hkrati pa se predstavljajo z vso estetiko in funkcionalnostjo. Filozofija oblikovalca se skriva v raznovrstnosti in mnogih možnostih uporabe. Izdelke lahko med seboj neomejeno kombinirate in zamenjujete in tako ustvarite neskončne kombinacije. Zaradi naravne trdote bambusa so izdelki pri vsakodnevni uporabi odporni na poškodbe.

Lastnosti: 

  • naravno: 8pandas izdelki so v celoti izdelani iz naravnega materiala – bambusa in obarvani z naravnimi barvili.  Zaradi naravnosti materialov izdelki lahko variirajo v barvnem odtenku, ta njihova nepopolnost pa jim daje poseben čar.
  • primerno za uporabo v pomivalnem stroju: 8pandas izdelki se lahko čistijo v pomivalnem stroju.
  • biorazgradljivo: 8pandas izdelki so naravni, izdelani iz obnovljivega vira bambusa in so popolnoma razgradljivi, lahko jih tudi kompostirate.
  • Niso primerni za uporabo v običajni in mikrovalovni pečici.

Ocene kupcev


Podobni izdelki