Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

SwimFin plavut morskega psa oranžna

Cena z DDV: 44,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 44,99 €

4
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

SwimFin - ultimativni pripomoček za plavanje.

V nasprotju z rokavčki, ki otroka v vodi držijo pokončno, SwimFin deluje v sozvočju s telesom. V primerjavi z vsemi ostalimi plavalnimi pripomočki (obroči, rokavčki, črvi, jopiči) ima SwimFin veliko prednost, saj ima otrok pri plavanju popolnoma proste roke.

Plavalni pripomoček je primeren za otroke 15-30 kg

Več info spodaj.

Več podatkov

Kaj vsebuje paket?
Ob nakupu boste prejeli SwimFin plavut ter dva po velikosti nastavljiva paščka, s pomočjo katerih boste plavut namestili čez prsni koš vašega otroka. SwimFin je potrebno nositi visoko na hrbtu, nad težiščem telesa.


Zakaj SwimFin?
Otroci imajo radi SwimFin zaradi posebne oblike. Otrok, ki se boji vode, se ne bo mogel upreti igri vloge delfinčka. Občutek varnosti pa prepriča vsakega otroka, da delfinčka preizkusi znova in znova. Prav tako je SwimFin privlačen tudi za starše in inštruktorje, saj učenje plavanja postane igra. Preizkusi so pokazali, da se lahko otrok s pomočjo plavuti SwimFin nauči plavanja tudi v tretjino krajšem času. SwimFin je primeren za učenje plavanja žabice, kravla, plavanja na hrbtu, delfinčka.


Plavalni pripomoček Swimfin je razvil učitelj plavanja Kevin Moseley. Za Swimfin se je odločil zaradi njegove uporabnosti. Uporablja se ga lahko pri različnih starostih, nivojih znanja ter pri učenju večine plavalnih slogov. Plavut morskega psa je preizkušal v plavalni šoli pri začetnikih, nadaljevalcih ter dobrih plavalcih. S skupino izkušenih plavalnih učiteljev so ugotovili, da je to več kot odličen pripomoček za učenje plavanja in izboljšanja plavalnih tehnik.


Kako namestit SwimFin?
Paščka vtaknite v luknje na plavuti tako, da ježki gledajo navzgor, logotip pa navzdol. Plavut namestite na hrbet tako, da konica gleda navzdol. Paščke ovijte okoli telesa (pod pazduho en pas in čez trebuh drugi pas) in pritrdite z ježki. Paščka naj bosta pritrjena tako, da ne bosta ohlapna, a se bo otrok še vseeno udobno počutil. Po končani uporabi plavut odstranite s telesa. Sperite jo s sladko vodo in shranite v temi.

Če ima vaš otrok občutljivo kožo je priporočljivo, da pod plavutjo nosi majico ali majico z UV zaščito.


Kaj o SwimFinu pravijo učitelji v plavalnih šolah?
SwimFin je plavalni pripomoček, ki se je v nekaj letih razširil v več kot 78 držav. Uporabljajo ga plavalne šole po celem svetu ter slovenske plavalne šole G-rega, Atlantis, PK Koper, Plavalna akad. Ilirija, Jack Šport... Priporoča ga tudi Un. States Swim School Ass. (USSA).

''Uporaba Swimfina je pripomogla k boljšemu in hitrejšemu napredku tečajnikov. Smo zelo zadovoljni, postal je naš vsakdanji učni pripomoček. Uporabo Swimfina priporočamo tečajnikom tudi po zaključenih tečajih.''
Jaka, Jacksport

''Swimfin je po dolgem času tisto, kar smo iskali za nadgradnjo in popestritev plavalnih tečajev. Toplo priporočamo vsem staršem za aktivno preživljanje časa na morju.''   
Gregor Pust prof. šp. vzgoje, učitelj plavanja, lastnik G-rega

''Plavut morskega psa je odličen motivaciski pripomoček in popestritev učenja plavanja. Najbolj uporaben pa je pri tistih, ki so na meji, da splavajo in pri tistih, ki izpopolnjujejo tehniko.''
Plavalni klub Super Mravljica


OPOZORILA!
Plavalni pripomoček ne ščiti pred utopitvijo, zato ga je potrebno uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe v vodi, ki ne presega otrokove višine.

Plavalni pripomoček je namenjen seznanitvi uporabnika s plavalnimi zamahi, aktivnemu uporabniku. Primerno za otroke 15-30 kg oziroma 3-6 let. 

EAN: 5060167440175

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki