Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-20%

Znižana cena! Espa pustni kostum astronavt

Espa pustni kostum astronavt (obleka)

Redna cena z DDV: 39,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 8,00 €

Cena z DDV: 31,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 31,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Otroški pustni kostum Astronavt je odlična obleka za otroke, primerna za pustno rajanje ali igro vlog. Sestavlja jo kostum s pasom.

Čelada in ostali dodatki niso vključeni.

Kostum je na voljo v različnih velikostih, ustreznega izberite s pomočjo spustnega menija.

Več podatkov

Material: 100% poliester

VZDRŽEVANJE: Perite na 30ºC. Beljenje ni dovoljeno. Prepovedano sušenje v bobnastem sušilniku. Likanje prepovedano. Kemično čiščenje prepovedano.


OPOZORILO: Držati stran od ognja in drugih toplotnih virov. Držati stran od sveč in odprtega ognja. Shranite informacije za kasnejšo uporabo. Izdelek lahko nekoliko variira glede na sliko na embalaži. Dodatki niso vključeni, razen če ni to posebej napisano. Preden izdelek izročite otroku odstranite embalažo. V izogib nevarnost zadušitve, držite vrečko stran od otrok in dojenčkov. Ne uporabljajte je v zibelkah, vozičkih ali igralih.


POREKLO: Kitajska.

Ocene kupcev (3)

Dinko U. ob 2023-10-24
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Brza dostava, kvalitetan kostim, vrijedi svakog eura.
Maja K. ob 2022-02-27
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Hitro prejeta pošiljka, dobili smo obleko nad našimi pričakovanji, kvalitetna. Priporočilo v kolikor otrok pod kostumom ima hlače in majico vzemite raje večjo številko.
Aljaž B. C ob 2021-02-05
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odličen kostum, kvalitetno izdelann in za otroke izjemno atraktiven. Kot kupec bi samo predlagala, da se kostumi fotografirajo na lutki ali obešalniku, da se vidi, da čelade pač ni zraven - to smo naročili naknadno pri drugem trgovcu. Sicer pa je izdelek vreden svojega denarja.

Hvala.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki