Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Skiro Micro Mini 2GO roza

Skiro Micro Mini 2GO deluxe plus rožnat

Redna cena z DDV: 139,90 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 20,99 €

Cena z DDV: 118,91 €

Mercator Šiška
5
Skladišče

Opis:

Skiro je primeren za najmanjše, na začetku ga lahko uporabljate kot poganjalec, kasneje pa se preoblikuje v Mini micro skiro. Idealen je za na pot, saj ima priročen predal za shranjevanje. Krmilo je nastavljivo po višini (44-63 cm). Nosilnost: 20 kg.

Primeren za otroke od 18. mesecev do 5 let.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Skiro za najmlajše, ki vključuje tudi snemljivo potisno palico, s katero na začetku nadzorujete vožnjo vašega malčka ali pa mu pomagate, da lažje premaguje razdalje. Teleskopsko potisno palico odstranite, ko otrok pokaže željo po samostojni vožnji.

V začetni fazi MINI2GO prevzame vlogo poganjalca, saj otrok sedi na sedežu in se premika kot pri poganjalcu. V predal pospravi najljubše igrače, MINI2GO pa se lahko uporablja tudi brez predala, če ga na poti ne potrebujete. Ko otrok sedeža ne potrebuje več in je dovolj zrel za vožnjo s skirojem, sedež in predal preprosto odstranite in MINI2GO se preoblikuje v vsem poznan Micro mini skiro. Vozilo se krmili s prenosom teže, s čimer se pri otrocih spodbuja motorične sposobnosti in občutek za ravnotežje. 

Če potujete z vlakom ali letalom ali vas čaka le kratek izlet, je micro MINI2GO kot nalašč za vas. Poleg svoje prilagodljivosti, ima MINI2GO tudi prostor za najdragocenejše otroške igrače. Takoj, ko so v priročen predal napakirane vse drobnarije in prigrizki za piknik v naravi, se otrok enostavno usede in "vzleti".

 

Ocene kupcev


Podobni izdelki