Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Okrasi metulje z bleščicami

Djeco okrasi metulje z bleščicami

Redna cena z DDV: 19,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 3,00 €

Cena z DDV: 16,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 16,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Set za okraševanje metuljev z bleščicami spobuja ustvarjalnost.  Vsebuje: 4 slike metuljev v cvetočem vrtu z lepljivimi deli, 6 tub z bleščicami, pripomoček za odstranjevanje lepljivih delov, čopič in knjigico z navodili kako ustvarjati korak za korakom.

Primerno za 7-13 let.

Mere seta: 16.5 x 23 x 4cm. 

Mere posamezne slike: 15x21cm.

Ocene kupcev (4)

Vlasta R. ob 2020-08-12
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kupljeno za darilo za mlado damo, ki obožuje bleščice. Zelo simpatična embalaža. Obdarovanka je bila navdušena. Priporočam.
Špela A. ob 2020-04-07
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Nasa punca jih je bila zeloo vesela in uziva v ustvarjanju. Blescice so itak vedno dobrodosle. Zelo lepo so zapakirane tudi v skatlici in pride res lepo darilce. Cista petica!
Urška N. ob 2020-03-05
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Kupila za darilo za dve punčki in sta nad ustvarjanjem z bleščicami navdušeni. Bleščice vas ne smejo motiti saj se bo nekaj dni po ustvarjanju vse bleščalo :)
Barbara P. R ob 2018-08-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Naša šestletnica je navdušena nad ustvarjanjem z bleščicami z Djeco. Vsekakor priporočam za prihajajoče deževne dni. Je pa res, da vas ne smejo motiti bleščice, ki jih lahko po ustvarjanju najdete povsod po stanovanju in otroku.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki