Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Avevita bralna ravnila - komplet 5 bralnih ravnil

Cena z DDV: 15,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 15,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Bralna ravnila so namenjena prekrivanju besedil oziroma podlage, kar omogoča lažje branje. 

Bralna ravnila: 

- zmanjšujejo bleščanje podlage,
- izboljšajo sposobnost sledenja oči,
- izboljšajo pozornost pri branju.

Ravnila so primerna za vse starosti. Primerna so za uporabo doma, v šoli ali službi. 

Komplet vsebuje 5 bralnih ravnil: rdeče, zeleno, modro, rumeno in vijolično.

Več podatkov

Bralna ravnila so v pomoč osebam s specifičnimi učnimi težavami kot so disleksija, avtizem, poškodbe glave, težave s pozornostjo in hiperaktivnostjo.

Površina ravnila je razdeljena na dva dela. Ožji del se uporablja za branje manjših fontov ali za tiste bralce, katerih pozornost je šibkejša in se hitro izgubijo med vrsticami. Sicer pa se uporablja širši del, saj omogoča tudi bežen pregled besedila, ki sledi. Barvno ravnilo pa se lahko uporablja tudi za podčrtavanje.

Bralna ravnila imajo veliko površino in so narejena iz trde folije. Pred prvo uporabo je potrebno odstraniti zaščitno folijo. 

Šifra: 95819

Ocene kupcev (9)

Ida G. ob 2023-10-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odličen pripomoček tudi za tiste, ki so prve korake v branju že prehodili (tudi za tretješolce).
Moji so navdušeni.

LP,Ida Grobelnik
Simona P. ob 2023-09-02
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Tudi mi smo zadovoljni z nakupom. saj težko dobiš v navadni knjigarni.
Nataša K. ob 2020-12-08
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Prav vesela sem bila, da jih v vaši trgovini prodajate, saj ta ravnila nimajo nobenih številk, ki otroka motijo pri branju. V knjigarnah namreč prodajajo le navadna ravnila.
Bojana L. ob 2020-01-27
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Fajn je, ker so različne barve v kompletu, otroku vsekakor pomaga pri branju, dober začetek, da otrok dobi vsaj malo veselja do branja.... dostava je super....
Saša . B ob 2020-01-23
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super pripomoček za lažje branje. Ker je v kompletu več barv, smo lažje testirali katera odgovarja našemu korenjaku. So pa super motivacijski pripomoček za večje veselje pri vaji branja.
Stran: 12

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki