Odprti smo med 9 in 20 uro, ob sobotah do 16. ure.
Interesente za kolesa Woom prosimo, da kliknejo na gumb "obvesti me" pod želenim kolesom in obveščeni boste takoj, ko pride. Nato svetujemo takojšen nakup. Kolesa lahko vedno testirate v trgovini. Rok dobave NI znan.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-50%

Znižana cena! UV hlačke Pika Nogavička

UV zašč. hlačke za v vodo Pika Nogavička rdeče

Redna cena z DDV: 22,00 €

Znižanje: -50%

Vaš prihranek: 11,00 €

Cena z DDV: 11,00 €

2
Mercator Šiška
Skladišče

Opis:

Izjemno kakovostne otroška UV zaščitne hlačke za v vodo; Trpežna in hkrati zelo udobne hlačke nudi popolno zaščito za vašega otroka. Certifikat za zaščito pred UV 50+; zelo hitro sušenje; NI INPREGNIRANO S KEMIKALIJAMI zaradi posebne tehnike vezenja! Izdelek ne vsebuje vrvic.

Velikost 18m - 2 let (86-92cm)

Velikost  2 - 3 let (92-98cm)

Velikost 3 - 4 let (98-104 cm)

Več podatkov

UV oblačila sem med seboj razlikujejo v vsebnosti elastana, ki je najdražji material. V povprečju otroška UV oblačila vsebujejo le 8% elastana, UV oblačila švedskega podjetja Tilda pa vsebuje kar 18% elastana. Razliko v kvaliteti s podobnimi izdelki lahko začutite že na otip. Posebna tehnika vezenja ima za posledico, da kemične substance in dodatki niso potrebni.

 

Material: Poliamid: 82; Elastan 18%.

 

Švedska znamka Tilda's AB je priznana švedska blagovna znamka za poletne plavalne otroške pripomočke. Pokrivajo 20-25% švedske populacije, njihova glavna kriterija pa sta varnost in kakovost!

Ocene kupcev