Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-50%

Znižana cena! Klobuček za otroke

UV zaščitni otroški klobuček za vodo

Redna cena z DDV: 17,99 €

Znižanje: -50%

Vaš prihranek: 8,99 €

Cena z DDV: 9,00 €

Mercator Šiška
1
Skladišče

Opis:

Obojestranski modni klobuček za otroke Stingray nudi vrhunsko zaščito pred UV žarki, saj zadrži več kot 97,5% vseh sončnih UV žarkov (UVA in UVB). Klobuček je narejen iz visokokakovostne mehke in zračne tkanine, ki je odporna na klor ter se hitro suši in v celoti ohranja barvo in obliko. Enostavno čiščene - po nošenju sperite in sušite na zraku. Na voljo v roza/rumeni in modro/rdeči različici. 

Več podatkov

Modro/rdeča kombinacija na voljo v velikost S (2-6 let) in M (8-14).

Stingray® - priporočen od Zveze slovenskih društev za boj proti raku.

STINGRAY®ponuja vse kar potrebujete za učinkovito zaščito.

Izdelki STINGRAY® imajo najvišji zaščitni faktor (UPF 50+) in izpolnjujejo vse zahteve avstralskega standarda AS/NZS 4399:1996. STINGRAY® materiali ne vsebujejo dodanih kemičnih sredstev. Izjemna zaščita pred UV žarki je dosežena z uporabo posebnih tkanin in pletenin.

STINGRAY® uporablja klor rezistentne materiale, ki so primerni za različne namene. Materiali dihajo in se ponašajo z izjemno trajnostjo in trpežnostjo v morski kot tudi klorirani vodi. So vrhunske kakovosti in imajo odlične raztezne lastnosti, zadržijo obliko in se hitro sušijo. Krasijo pa jih tudi globoke, močne in modne barve. Najboljši materiali, najnaprednejša tehnologija in moč inovacij so samo nekatere izmed prvin, ki dajejo čarobnost kopalnim oblačilom STINGRAY®.

Ocene kupcev