Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-30%

Znižana cena! Klobuček za otroke temno moder Stingray

Klobuček za otroke Stingray

Redna cena z DDV: 17,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 5,40 €

Cena z DDV: 12,59 €

Mercator Šiška
5+
Skladišče

Opis:

Klobuček za otroke temno moder Stingray je narejen iz visokokakovostne tkanine, odporne na klor, ki je udobna, se odlično razteza in prilega ter ohranja barvo in obliko. Zagotavlja najvišjo zaščito pred soncem. 

Velikost (obseg glave): 46 cm

Velikost 46 je primerna za otroke od 6. mesecev dalje. 

Več podatkov

Stingray® - priporočen od Zveze slovenskih društev za boj proti raku.

Blago ponuja najvišjo stopnjo zaščite pred UV sevanjem, in sicer ustavi kar več kot 97,5 % sončnega sevanja. Oblačilo je zelo udobno, raztegljivo in nežno do otroške kože. Blago je zelo lahko za vzdrževanje: po uporabi se ga samo izpere. Omogoča maksimalno svobodo gibanja.

  • Odpornost proti kloru
  • Izjemna zračnost in lahkost oblačil
  • Ohranjanje svoje oblike in kakovosti tkanin
  • Odlična elastičnost za popolno prilagajanje
  • Najboljša UV zaščita (UPF50+)

Ponudite vašemu otroku najboljšo zaščito pred sončnim sevanjem!

Stingray® je vodilni proizvajalec oblačil z UV zaščito na svetu. Blagovna znamka Stingray® predstavlja sinonim za najvišjo kakovost oblačil, ki nudijo UV zaščito, med ljudmi pa predstavlja zavedanje in izobraževanje s področja zaščite pred nevarnimi UV žarki. Je tudi priporočen proizvajalec oblačil z UPF50+ zaščito od Avstralske zveze za boj proti raku.

 

STINGRAY® uporablja klor rezistentne materiale, ki so primerni za različne namene. Materiali dihajo in se ponašajo z izjemno trajnostjo in trpežnostjo v morski kot tudi klorirani vodi. So vrhunske kakovosti in imajo odlične raztezne lastnosti, zadržijo obliko in se hitro sušijo. Krasijo pa jih tudi globoke, močne in modne barve. Najboljši materiali, najnaprednejša tehnologija in moč inovacij so samo nekatere izmed prvin, ki dajejo čarobnost kopalnim oblačilom STINGRAY®

Ocene kupcev