Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR Poskusi z vulkanom

Cena z DDV: 29,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25,49 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Pazite - bruhajoč vulkan! Začnite svoje seizmološke znanstvene dogodivščine z bruhajočim vulkanom. V vulkan vstavite priloženo reagirajočo gobico in dodajte vodo, da sprožite šumečo, penečo reakcijo. Iz vulkana nato izvlecite pošast, ki se je izvalila iz reagirajoče gobice. 

Primerna starost: 5+

Več podatkov

Komplet za poskuse z vulkani vsebuje vodnik s petimi poskusi šumečih, penečih reakcij, ki jih lahko izvajate znova in znova. Priložena je klasifikacijska kartica, s katero boste lažje prepoznali svojo pošat in mini plakat s kul vprašanji, navdihnjenimi iz resničnih znanstvenih dejstev!

Šifra: LER3827

Ocene kupcev (2)

Daša B. ob 2022-01-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Sinu je vulkan zelo všeč, saj ga lahko uporablja znova in znova. Je iz trde plastike, enostavno se ga ščisti. Vulkan vsebuje tudi eno majhno pošast ter navodila za poskuse.
Sonja B. A ob 2021-04-26
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: SUper vulkan iz plastike, ki se z lahkoto umije in znova uporablja. Zraven prilozene ideje za poskuse z vulkanom v slovenskem jeziku.
Otroci neizmerno uzivajo ob eksperimentiranju.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki