Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Družabna igra 7 Wonders duel

Price tax incl.: 25,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 25,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Short description:

V strateški družabni igri 7 Wonders Duel, intenzivni igri za dva igralca, izkusite boj za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja enak, kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.

Primerna starost: 10+

Več info spodaj.

More info

VSEBINA: igralna plošča, 12 kart čudes, 66 kart (I, II, III vek), 7 "cehovskih" kart, figura konflikta, 45 kovancev in žetonov, knjižica s točkami, slovenska/angleška pravila

Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v različnih vzorcih tako, da se nekatere med sabo prekrivajo ter da so ene odprte, druge zaprte. Vzamete jih lahko le, če niso pokrite z drugo karto, kar je včasih prednost, včasih pa slabost. Ko namreč vzamete karto, odkrijete druge karte, ki so na izbiro soigralcu. Kot v originalnem scenariju, smete tudi tukaj storiti 3 stvari. Karto lahko zgradite, lahko jo zavržete za kovance ali pa jo uporabite za izgradnjo čudesa.

Točke dobite na 3 načine (in tako se igra tudi konča): da napadate nasprotnikovo prestolnico, da imate monopol pri znanstvenem napredku ali da ustvarjate mesto, ki bo na koncu dobilo največ točk.

EAN: 5425016922231

Reviews (0)


Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.

andere Produkte der gleichen Kategorie: