Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 3 kolo 16 col Automagic rdeč (G)

Price tax incl.: 499,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 499,99 €

1
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Reviews (4)

nina f. auf 26.03.2024
5
Text: Woom bi priporočil vsem, saj se je otrok zelo hitro naučil kolesarit. Zelo kvalitetna izdelava. Cena upraviči kvaliteto in uporabnost.
Urska T. auf 21.09.2023
5
Text: Kolo woom 3 z menjalnikom zelo priporočam, saj je lahko obvladljiv. S pomočjo tega kolesa se je zelo hitro naučila samostojne vožnje brez pomožnih kolesc. Na njem zelo uživa saj ga enostavno obvladuje. Sestavljanje kolesa je enostavno in hitro.
Samo P. auf 11.09.2023
5
Text: Odlično kolo za našo triletnico. Že prej je uživala na poganjalčku. Kolo smo naročili v nedeljo zvečer, prevzeli in sestavili (zeloo enostavno!) v ponedeljek in v torek je na košarkarskem igrišču že povsem samostojno vozila!!! Kolo je lahko, ima mehanizem ki preprečuje obračanje prvega kolesa (kar pride prav). Smo zelo veseli, da smo ga kupili in nakup definitivno priporočam vsem staršem.
Marko Z. auf 22.05.2023
5
Text: Kolo je res lahko v primerjavi z prejšnjim kolesom, ki ga je imel otrok. Zaradi dveh prestav je speljevanje iz mesta enostavno. V drugi prestavi pa kolo pelje že kar spodobno hitro. Sestavljanje kolesa je enostavno, saj so priložena natančna navodila. Cena je za moj okus sicer pretirana ampak glede na to, da ga bo koristil kasneje še mlajši otrok se splača.

Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.

andere Produkte der gleichen Kategorie:

Accessories