Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Kiddimoto S 48-52 cm Ikon 2v1 rumena/oranžna otroška čelada

Price tax incl.: 84,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 72,24 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Short description:

Nova generacija otroških čelad Kiddimoto - IKON (fullface). Kiddimoto je razvil posebne fullface čelade, ki so namenjene otrokom - so udobne ter lahke (tehtajo le 330g) in niso samo pomanjšana različica čelad za odrasle. Čelada ponuja neverjetno zaščito pri vožnji s kolesom ali rolanju in je popolna izbira za male pustolovce. Ščitnik za brado je mogoče odstraniti z enim pritiskom na gumb.

More info

Velikost: 48-52 cm (obseg glave).

Masa: 330 g.

Lastnosti čelade:

  • 12 zračnikov za dobro prezračevanje
  • Odstranljiv ščitnik za brado
  • 2 čeladi v 1
  • 330 g
  • izdelana iz polikarbonata
  • patentiran enostaven mehanizem za zaklepanje
  • večja funkcionalnost
  • integriran senčnik

NAMEŠČANJE ČELADE

Za zagotovitev maksimalne varnosti je potrebno čelado na glavi pravilno namestiti in jo pripeti s paščki. Čelado je potrebno pripeti s paščkom pri spodnji čeljusti. Čelado je potrebno namestiti tako, da varuje čelo in ne sme zdrseti na zatilje. Paščki za zapenjanje ne smejo pokrivati ušes, zaponka naj bo tesno in udobno zategnjena ob spodnjo čeljust. Čelada lahko varuje glavo le, če je dobro in pravilno nameščena. Pri izbiranju čelade preizkusite različne velikosti in izberite tisto, ki se najbolj varna, udobna in se najbolj prilega glavi.

OPOZORILO!

Čelada je namenjena samo uporabnikom vozil brez motornega pogona: koles, rolk in rolerjev. Čelade se ne sme uporabljati za motorne športe! Ne uporabljajte čelade pri plezanju in podobnih športnih aktivnosti zaradi monosti zadušitve. Čelada ne more vedno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti spremljevalca otroka.

Ustreza evropskim varnostnim standardom: EN1 078: 1 997, A1 :2006.

EAN: 5060262726457

Reviews (3)

Valentina A. auf 06.12.2021
5
Text: Celada je super, odlicno sciti pred poskodbami, je zivahnih barv in zato hitro opazna. Spodnji del se po potrebi enostavno sname. Nas 2-letnik jo zelo rad nosi.
Anja N. auf 24.05.2021
5
Text: Celada je res super in nam je zal da je nismo kupili ze prej. Bali smo se da bo nasemu fantu ki ima obseg glave 51 komaj prav a je celada vecja oz se da se dovolj razsiriti da jo bo lahko se dlje casa uporabljal.
Nataša V. auf 12.01.2021
4
Text: Čelada je živih barv, prakticna in varna. Kljub napisanem obsegu od 48cm naprej je za ta obseg se prevelika. Čelado priporocam za otroke starejse od 2 let.

Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.

andere Produkte der gleichen Kategorie: