Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Hape didaktična kocka Dežela

Price tax incl.: 149,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 119,99 €

1
Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Short description:

Didaktična kocka Dežela je polna aktivnosti za malčke: vstavljanje oblik, labirint po žici, labirint po lesu, steza za kroglice, tolkalo in vrtalo. Didaktična kocka živahnih barv bo malčke zaposlila in jim zagotovila ure in ure zabave in učenja. Odlična igrača za razvoj fine motorike, barv, oblik in koordinacije.

Primerno za otroke od 12. meseca naprej.

Material: les

More info

Mere: 35 × 35 × 50 cm

Teža: 6kg

EAN: 6943478008915

Reviews (4)

Ankica K. auf 11.07.2020
5
Text: Priporočam! Res lepo narejena in poučna igralna didaktična kocka. Moji petnajstmesečni hčerki je zelo všeč. Najraje ima stezo za krogljice :)

Eva N. auf 30.12.2018
5
Text: Kocko sem narocila za 8-mesecno hci in ze zdaj je z njo veliko veselja. Igraca je privlacnih barv, les je lepo obdelan, zivalice in liki imajo prijazne nasmehe. Ze zdaj se z njo lepo zamoti, ceprav so trenutno najbolj aktualna igrala na zgornji ploskvi kocke, s katerimi lahko lepo vadi pincetni prijem. Verjamem, da ji bo se dolgo v veselje!
Super izdelek.
Mirjana H. auf 07.12.2015
5
Text: Igraca je cudovita! Ne samo da je krasnih barv, tudi poucna je in otrok se lahko skozi igro nauci marsikaj. Kljub temu da je namenjena otrokom od 12m dalje, jo je dobil moj vnucek ki je star komaj 9m. A v igri kljub temu uziva- najrajsi ima kroglice in kladivce, ki jih za enkrat uporablja se bolj za brusenje zobkov, vsec pa so mu tudi zicke po katerih peljes ribice, gosenico ali pa cebelice. Igraca je kompaktna in se nanjo lahko v stojecem polozaju nasloni, brez da bi se prevrnila ali pa da bi se kaj zlomilo. Skratka gre za igracko ki bo se dolgo v uporabi in tudi ne bojim se da nebi bila dolgo v tako dobrem stanju. Priporočam!
Katja K. auf 13.11.2014
5
Text: Kocka je didakitčno zelo dobro in kvalitetno zasnovana. Otroku nudi vrsto različnih aktivnosti, s katerimi se lahko zaposli za kar nekaj časa. S pomočjo igre razvija različne intelektualne sposobnosti. Sama izdelava (les, brušenje, barve) je zelo kvalitetna in vredna vsakega eura.

Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.

andere Produkte der gleichen Kategorie: