Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

M&D blok s naljepnicama Vozila

Price tax incl.: 8,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 8,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Short description:

Blok sa 165 naljepnica i 5 različitih scena - more, cesta, gradilište, željeznica, zračna luka. Za različite podloge tj. scene prikladna su različita vozila. Igračka razvija fine motoričke sposobnosti i kreativnost. Naljepnice se mogu zalijepiti i odlijepiti - višekratne. Mogućnost lijepljenja na staklo.

  • Preporučena dob: 3+
  • Dimenzije: 35,5 cm x 28 cm x 1 cm

Ocjene kupaca (6)

Katarina J. ob 2021-03-07
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super nalepke, ki jih večkrat uporabimo. Lepe slike. Scene z nalepkami omogočajo razvoj besedišča. Pri nas so nalepljene na oknu kot tudi v kopalnici, na ploščicah.
Jelka B. ob 2021-01-23
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Odlicen pripomocek za dejavnost spoznavanja prevoznih sredstev v vseh treh sferah nasega planeta: kopno, voda, zrak. Uporabljam kot razsiritev te dejavnosti v montessori vzgoji.
Vlasta R. ob 2019-03-17
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Čudovite nalepke prevoznih sredstev za neskončno zabavo. Super je ker se nalepke lahko večkrat nalepijo in znova odlepijo na priložene scene.
Urška N. ob 2019-01-20
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Zelo simpatične nalepke pa še večkrat se lahko uporabijo. Tudi priložene različne “scene” so super, dovolj velike in atraktivne. Zabava za nekaj ur je zagotovljena :)
dummyvalue d. ob 2018-09-13
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super je, da se nalepke lahko večkrat uporabijo, pa se z lahkoto se odlepijo in prilepijo. Veliko pisanih nalepk in različnih prevoznih stedstev, tudi scene za lepljenje nalepk so dovolj velike.
Stran: 12

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.