Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

M&D Blok z nalepkami vozila

Price tax incl.: 8,99 €

1
Mercator Šiška
5+
Skladišče

Short description:

Blok z 165 nalepkami in 5 različnimi scenami - morje, cesta, gradbišče, železnica, letališče. Različna vozila so primerna za različne površine. Igrača razvija fino motoriko in ustvarjalno igro. Nalepke se lahko prilepi in odlepi - večkratna uporaba. Možnost lepljenja na steklo.

 

Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Mere: 35,5cm x 28cm x 1cm.

Ocjene kupaca

Vlasta R.
2019-03-17
5
Čudovite nalepke prevoznih sredstev za neskončno zabavo. Super je ker se nalepke lahko večkrat nalepijo in znova odlepijo na priložene scene.
Urška N.
2019-01-20
5
Zelo simpatične nalepke pa še večkrat se lahko uporabijo. Tudi priložene različne “scene” so super, dovolj velike in atraktivne. Zabava za nekaj ur je zagotovljena :)
dummyvalue d.
2018-09-13
5
Super je, da se nalepke lahko večkrat uporabijo, pa se z lahkoto se odlepijo in prilepijo. Veliko pisanih nalepk in različnih prevoznih stedstev, tudi scene za lepljenje nalepk so dovolj velike.
Ana S.
2017-08-10
5
Odlične scene pri nalepkah, ki se lahko uporabijo večkrat - to še posebej prav pride, če otrok želi zamenjati kakšno nalepko za drugo. Vsaka scena prikazuje vrsto prevoza in poleg ima otrok več kot dovolj nalepk, da lahko lepi kar lep čas.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: