Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

-15%

Spuštena cijena! Igra s kladivom Sestavimo Vesoljsko ladjo

Janod igra s čekićem Sastavimo svemirski brod

Regular price tax incl.: 34,99 €

Reduction: -15%

You save: 5,25 €

Price tax incl.: 29,74 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29,74 €

1
Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Short description:

Igra s čekićem Izgradimo svemirski brod sjajan je kreativni didaktički set s kojim djeca sastavljaju različite vrste brodova, tako da elemente za sastavljanje broda zabijaju čekićem u ploču.
Kartice sa idejama za sastavljanje brodova su priložene u setu.

  • Preporučena dob: od 4. godine dalje
  • Dimenzije: 30 cm x 22.5 cm x 3.5 cm

Više informacija

Djeco je francuski proizvođač igračaka i šarmantnih proizvoda za djecu. Igračke ispunjavaju sve važne sigurnosne standarde, a zbog odlične izrade i originalnog pakiranja, divan su poklon za djecu svih dobnih skupina.

Šifra: DJ06642
EAN: 3070900066427

Ocjene kupaca (4)

Tihana L. ob 2022-12-25
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: kupila sam ovo za Božić svom šestogodišnjaku i oduševljen je...od ujutro čekićem nabija,slaže i preslaže i opet...jedini problem što mu braća blizanci 4godišnjaci stalno uzimaju...kad im se pokaže kako da budu oprezni s čavlićima i čekićem igračka je i za njih sigurna...odlična i drugačija igračka za djecu koja vole stalno nešto popravljati,rastavljati,glumiti majstora..super kvaliteta i jako praktično za pospremiti i ponijeti bilo gdje
Vlasta R. ob 2020-09-28
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Ustvarjalni set za vesoljskega navdušenca ni razočaral. Žebljički se nam sicer zdijo malo preostri za 4 letnike, tako da prisotnost odrasle osebe pri mlajših ne bo odveč. Drugače pa ustvarjanje vesoljskih plovil s kladivom in žebljički zelo popestri deževne in mrzle dni.
Urška N. ob 2020-03-05
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super igrača za malo večje otroke. Bi morda rekla, da tam za 5+ ali celo 6+, saj so žebljički kar ostri. Morda že za mlajše ob prisotnosti enega od starejših. Je pa drugače otrokom zelo zabavno, ko po sliki ali po trenutnem navdihu sestavlja različna vesoljska plovila.
Natasa M. ob 2019-12-28
4
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super igraca za male ustvarjalne mojstre. Preprosta za uporabo in veliko moznosti za ustvarjanje motivov.
Edino plosca bi lahko bila vecja, zato ena zvezdica manj

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: