Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

-15%

Spuštena cijena! Okrasi metulje z bleščicami

Djeco ukrasi leptire šljokicama

Regular price tax incl.: 19,99 €

Reduction: -15%

You save: 3,00 €

Price tax incl.: 16,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 16,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Short description:

Set za ukrašavanje leptira sa šljokicama potiče kreativnost. Sadrži: 4 ​​slike leptira u cvjetnom vrtu s ljepljivim dijelovima, 6 tubica sa sjajem, alat za uklanjanje ljepljivih dijelova, kist i knjižicu s uputama.

  • Preporučena dob: 7-13 godina
  • Dimenzije seta: 16,5 x 23 x 4 cm
  • Dimenzije slika: 15 x 21 cm

Ocjene kupaca (4)

Vlasta R. ob 2020-08-12
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Kupljeno za darilo za mlado damo, ki obožuje bleščice. Zelo simpatična embalaža. Obdarovanka je bila navdušena. Priporočam.
Špela A. ob 2020-04-07
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Nasa punca jih je bila zeloo vesela in uziva v ustvarjanju. Blescice so itak vedno dobrodosle. Zelo lepo so zapakirane tudi v skatlici in pride res lepo darilce. Cista petica!
Urška N. ob 2020-03-05
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Kupila za darilo za dve punčki in sta nad ustvarjanjem z bleščicami navdušeni. Bleščice vas ne smejo motiti saj se bo nekaj dni po ustvarjanju vse bleščalo :)
Barbara P. R ob 2018-08-29
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Naša šestletnica je navdušena nad ustvarjanjem z bleščicami z Djeco. Vsekakor priporočam za prihajajoče deževne dni. Je pa res, da vas ne smejo motiti bleščice, ki jih lahko po ustvarjanju najdete povsod po stanovanju in otroku.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: