Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Goki slagalica na 4 razine Auto

Price tax incl.: 9,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Short description:

Drvena slagalica Auti ima četiri razine. Na svakoj razini nalaze se slagalica auto, koji se razlikuje od slagalice na prijašnjoj razini po boji i veličini.

  • Preporučena dob: 2+
  • Materijal: drvo
  • Dimenzije: 17,5 x 13,5 x 1,5 cm

Ocjene kupaca (4)

Jelena L. ob 2024-03-27
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Naš dečkić voli ovu umetaljku, pogotovo jer voli autiće. Ujedno nam služi za učenje boja.
Nika D. ob 2022-08-27
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Sestavljanka je odlična, ker nudi ogromno možnosti za igro poleg osnovne. Lahko jo uporabimo za spoznavanje barv, za učenje velikosti, malček lahko avtke tudi vozi.
Tina N. ob 2020-04-05
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Sestavljanka je lepa, uporabna za igro na več načinov, lesena in brezčasna. Super igrača. Barve so živahne. Otroci se zelo radi igrajo z to sestavljanko. Primerna za učenje barv, velikosti, lahko se igrajo posamično z avtomobili. Nešteto možnosti za igro.
Anja K. ob 2018-01-27
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Igrača je zelo kakovostno izdelana, živih barv kar je primerno za otroke od 2-4 let. Otroci se lahko igrajo z avtomobilčki ali jih vstavljajo po velikosti.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: