Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Trunki kofer Mačka Cassie

Price tax incl.: 59,90 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 59,90 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Short description:

Inovativni dječji koferi Trunki su zabavni i praktični koferi za najmlađe koji funkcioniraju i kao guralice. Koferi Trunki izrađeni su u obliku različitih životinja, imaju integrirane kotače i ručke za koje se dijete drži ili gura kofer. Uz svaki Trunki kofer dolazi i pojas pomoću kojeg ga možemo vući ili nositi preko ramena.

Više informacija

Značajke:

  • Dimenzije: 46 cm x 30 cm x 21 cm
  • Zapremnina: 18 l
  • Preporučena dob: od 3 godine dalje

Dječji koferi Tunki učinit će čekanje na aerodromu zabavnim, mogu se koristiti i doma kao guralice za djecu. Svaki kofer Trunki ima pojas pomoću kojeg ga možemo vući ili nositi preko ramena. Trunki ima 4 stabilna kotača, koji omogućavaju lako kretanje i stabilizatore koji sprječavaju da se kofer prevrne u vožnji. Truki se koristi kao kofer, prijevozno sredstvo i stabilna sjedalica.

Unutrašnjost kofera je dorađena poput klasičnih kofera za odrasle, tu možete naći trake za fiksiranje prtljage te džepiće za raznorazne sitnice.

Kofer ima ručku za nošenje, ključ za zaključavanje te sigurnosnu gumu za zatvaranje kako si ne bi djeca pri zatvaranju ozlijedila prste.

Koferi Trunki su dostupni u više oblika i uvrštavamo ih u ručnu prtljagu na aerodromima.

Šifra: 5055192203222

Ocjene kupaca (4)

Eva Z. ob 2022-04-18
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Kovček je super, zelo uporaben. Otroku je zelo všeč. V kovček spraviš vse kar otrok potrebuje na počitnicah. Uporablja se ga lahko tudi kot poganjalc.
Tanja �. L ob 2021-09-07
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Je zelo praktičen in privlačen. Komaj čakamo, da ga podarimo za darilo. Je lahek in se ga lahko uporablja za prenočevanje pri babici ali pa za lete v daljne dežele. Smo že kupili enega pred časom in je prava atrakcija za potovanja :-)
Monika K. ob 2021-03-26
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Nečakinja ima ta kovcek, na vsak način ga je hotela tudi hči, saj ji je bil tako vsec, ko ga je prvic videla. Super je. Mojo hči je kovcek motiviral da je prvic z njim prespala pri sestrični.
Meta K. ob 2018-05-17
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Zelooo uporaben za na letališče, kjer se lahko otrok vozi na njem, ali pa ga pelje sam. Lahek, vanj se pospravi tudi nekaj oblačil, igračk. Na neravnih podlagah (kamen, grob asfalt) je zelo glasen.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: