Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Boba wrap marama nosiljka, crna

Price tax incl.: 49,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 49,99 €

Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Short description:

Mekana, udobna i rastezljiva marama za nošenje bebe izrađena je od kvalitetnog i izdržljivog materijala, prikladna i za težu djecu. Nosi se bez kopči ili remena.

Više informacija

Težina djeteta se pri nošenju odlično rasporedi na ramena i leđa. Zbog rastezljivog materijala savršeno pristaje osobi koja nosi, veličinu i čvrstoću regulirate sami.

  • Boja: crna
  • Preporučena dob: od rođenja do 18 mjeseci
  • Težina djeteta: do 15 kg
  • Materijal: 95% pamuk, 5% spandex
  • Veličina: univerzalna
  • Održavanje: preporučuje se ručno pranje, strojno pranje (iznimno) samo na programu za osjetljive tkanine. Sušenje na zraku.
  • Položaji za nošenje: dijete nosite isključivo u uspravnom položaju, okrenutog prema nosiocu
  • Porijeklo: dizajnirano u SAD, proizvedeno u Kini
EAN: 896921002588

Preuzimanje

Ocjene kupaca (5)

Urška P. ob 2019-10-13
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Zelo hitra dostava. Nestrpno smo čakali nanjo saj smo slišali same pohvale. tudi sami je ne moremo prehvaliti kako zelo udobna, zračna in uporabna je od novorojenčka naprej.
Jasmina K. ob 2018-05-16
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Naročeno sem dobila že naslednji dan,kar je super pohvalno.Z nosilko sem zadovoljna,saj imam proste roke,kar je tudi namen.Zavezovanja sem se navadila že takoj in tudi malčica je zaenkrat zadovoljna.
Nataša P. ob 2016-07-30
4
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Zaenkrat se šele navajam pravilne namestitve izdelka na telo, imam dvojčka zato sem se odločila za nakup tega izdelka, ki ga priporočajo mnogi uporabniki. Upam, da se bosta dvojčka rada nosila v nosilki.
Nataša �. ob 2015-08-06
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super zadovoljna z izdelkom. Z njim lahko gremo vsepovsod, prirocen, mehek, prilagodljiv in varen. Poslali so ga v enem dnevu.. V glavnem super zadeva
verena S. ob 2014-09-25
4
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Doma imamo 2,5letnico in skoraj 2mesečno dojenčico in zato sem se odločila za nakup Boba wrap nosilke. Prvi dan sem se predvsem učila pravilne uporabe nosilke,tako da upam,da bomo kmalu obvladali in da se bo moja punčica rada nosila notri :)

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: