Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

-15%

Spuštena cijena! Djeco držač za karte

Djeco držač za karte

Regular price tax incl.: 5,99 €

Reduction: -15%

You save: 0,90 €

Price tax incl.: 5,09 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,09 €

2
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Short description:

Ako dijete ima poteškoća s pravilnim držanjem raširenih karata, ovaj dodatak će mu biti od pomoći. Držač će djetetu olakšati držanje karata, a držač također omogućuje djetetu da vidi motive karata koje ima u ruci. Drška ima oblik mace.

  • Preporučena dob: od 3. godine
  • Materijal: karton
  • Dimenzije: 8 x 8 x 3 cm

Ocjene kupaca (4)

Vanja B. ob 2023-12-06
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super držalo, ki mlajšim otrokom omogoča, da lažje sodelujejo pri igrah.
Katja P. ob 2022-02-21
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Izdelek je res super za manjše otroke (3+), ki še ne zmorejo držati v roki večjega števila kart, bi pa želeli igrati karte. Praktično, hkrati pa še luškan izgled. Priporočam.
Urška N. ob 2019-04-25
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super pogrutavščina :) Do sedaj se je igra s kartami vedno končala z jokom, ker so mu vse karte popadale iz rok, z držalom pa je veselje nepopisno :) Priporočam.
Anja K. ob 2018-01-27
4
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Držalo je res primerno od 4 leta dalje, ko otroci težko držijo več kot 4 karte, so pa že sposobni igrati igro Črni Peter. Se pa s pomočjo držala hitro naučijo držati karte tudi brez držala.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.