Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

M&D štand sa sladoledom

Price tax incl.: 69,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 69,99 €

Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Short description:

Ovaj set će oduševiti svakog malog slastičara, koji će vam rado poslužiti kuglicu sladoleda s okusom i dodacima po vašoj želji. Zaimača je dizajnirana tako da uhvatite kuglicu sladoleda jednim stiskom. Uključeni su: pult za sladoled, 8 kuglica sladoleda, 6 preljeva, 2 korneta, šalica, zaimača, meni, drvena žlica i 6 novčanica.

Više informacija

Značajke:

  • Preporučena dob: od 3. godine
  • Dimenzije: 8,5 x 30,5 x 40,6 cm
  • Materijal: drvo
Šifra: 19286

Ocjene kupaca (3)

Eva B. ob 2023-11-12
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Odlično darilo za rojstni dan! Hčerka se najraje igra v svoji kuhinji in tale rodajalna sladoleda jo odlično dopolnjuje. Zelo jo veseli priprava sladoleda in prodaja tako da je aktualno veš čas in bo še dolgo v uporabi.
Mateja C. ob 2021-03-01
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Izdelek je trpežen in kvaliteten. Otroci se zelo radi igrajo. Vsak dan se igramo z prodajo sladoleda,odličen nakup.Proporočam vsem,saj je vreden vsaega eura.
Irma �. P ob 2020-06-16
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super kvalitete, prelijepog dizajna. Igračka koja potiče maštu i svijet će se jednako i djevojčicama i dječacima.. I mama i sin su oduševljeni.
Toplo preporučam svima

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: