Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Didaktična kocka Zemlja

Price tax incl.: 149,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 89,99 €

1
Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Short description:

Didaktička kocka Zemlja nudi pregršt aktivnosti za malu djecu: umetanje oblika, labirint na žici, labirint na drvetu, staza za loptice, udaraljke i svrdlo. Didaktička kocka živih boja zaokupit će mališane i pružiti im sate i sate zabave i učenja. Odlična igračka za razvoj fine motorike i koordinacije te za učenje boja i oblika.

Preporučena dob: 1+
Materijal: drvo

Više informacija

Dimenzije: 35 × 35 × 50 cm
Težina: 6 kg

EAN: 6943478008915

Ocjene kupaca (4)

Ankica K. ob 2020-07-11
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Priporočam! Res lepo narejena in poučna igralna didaktična kocka. Moji petnajstmesečni hčerki je zelo všeč. Najraje ima stezo za krogljice :)









Eva N. ob 2018-12-30
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Kocko sem narocila za 8-mesecno hci in ze zdaj je z njo veliko veselja. Igraca je privlacnih barv, les je lepo obdelan, zivalice in liki imajo prijazne nasmehe. Ze zdaj se z njo lepo zamoti, ceprav so trenutno najbolj aktualna igrala na zgornji ploskvi kocke, s katerimi lahko lepo vadi pincetni prijem. Verjamem, da ji bo se dolgo v veselje!
Super izdelek.
Mirjana H. ob 2015-12-07
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Igraca je cudovita! Ne samo da je krasnih barv, tudi poucna je in otrok se lahko skozi igro nauci marsikaj. Kljub temu da je namenjena otrokom od 12m dalje, jo je dobil moj vnucek ki je star komaj 9m. A v igri kljub temu uziva- najrajsi ima kroglice in kladivce, ki jih za enkrat uporablja se bolj za brusenje zobkov, vsec pa so mu tudi zicke po katerih peljes ribice, gosenico ali pa cebelice. Igraca je kompaktna in se nanjo lahko v stojecem polozaju nasloni, brez da bi se prevrnila ali pa da bi se kaj zlomilo. Skratka gre za igracko ki bo se dolgo v uporabi in tudi ne bojim se da nebi bila dolgo v tako dobrem stanju. Priporočam!
Katja K. ob 2014-11-13
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Kocka je didakitčno zelo dobro in kvalitetno zasnovana. Otroku nudi vrsto različnih aktivnosti, s katerimi se lahko zaposli za kar nekaj časa. S pomočjo igre razvija različne intelektualne sposobnosti. Sama izdelava (les, brušenje, barve) je zelo kvalitetna in vredna vsakega eura.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: