Spletna trgovina Kakadu-ja deluje nemoteno. Pošiljamo vsak delovni dan. Prosimo, da zaradi varnosti ne izbirate plačila po povzetju ali plačila z gotovino. Gratis dostava s kodo SOLIDARNOST.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Plavalni pripomočki

Plavalni pripomočki za naše najmlajše, primerni za v bazen in za v morje.

Proizvajalec

Starost

Velikost

 • V setu dobite par plavutk s trakcem za okoli pete, ki prepreči zdrs noge iz plavutk, masko in dihalko. Plavutke so nastavljive (št. čevlja 33-36), prav tako pa tudi maska. Narejen je iz kakovostnih materialov, da se bo lahko otrok potapljal kolikor bo hotel. Material: plavutke so narejene iz mehke gume, maska in dihalka pa iz silikona. Ni primero...

  35,99 €
  Mercator Šiška
  3
  Skladišče
  35,99 €
  Na zalogi
 • V setu dobite par plavutk s trakcem za okoli pete, ki prepreči zdrs noge iz plavutk, masko in dihalko. Plavutke so nastavljive (33-36), prav tako pa tudi maska. Narejen je iz kakovostnih materialov, da se bo lahko otrok potapljal kolikor bo hotel. Material: plavutke so narejene iz mehke gume, maska in dihalka pa iz silikona. Ni primero za otroke, ki so...

  35,99 €
  Mercator Šiška
  3
  Skladišče
  35,99 €
  Na zalogi
 • SwimFin - ultimativni pripomoček za plavanje. V nasprotju z rokavčki, ki držijo otroka pokončno v vodi, SwimFin deluje v sozvočju s telesom. V primerjavi z vsemi ostalimi plavalnimi pripomočki (obroči, rokavčki, črvi, jopiči) ima SwimFin veliko prednost, saj ima otrok pri plavanju popolnoma proste roke. Plavalni pripomoček je primeren za otroke 15-30...

  34,99 €
  1
  Mercator Šiška
  5+
  Skladišče
  34,99 €
  Na zalogi
 • Kakovostni Speedo obroč je namenjen otrokom do 1. leta starosti. Otrok naj tehta do največ 11kg. Izdelani so iz visoko kakovostnega in trajnega laminiranega PVC - ja, ki je varen in otrokom prijazen material. V simpatični zeleno/rdeči barvi. Material: laminiran PVC Več informacij najdete spodaj.

  24,99 €
  Mercator Šiška
  2
  Skladišče
  24,99 €
  Na zalogi
 • Kakovostni Speedo obroč je namenjen otrokom do 1. leta starosti. Otrok naj tehta do največ 11kg. Izdelani so iz visoko kakovostnega in trajnega laminiranega PVC - ja, ki je varen in otrokom prijazen material. V simpatični modro/zeleni barvi. Material: laminiran PVC Več informacij najdete spodaj.

  24,99 €
  Mercator Šiška
  4
  Skladišče
  24,99 €
  Na zalogi
 • Otroška plavalna očala Speedo so idealna za male plavalce in ponujajo maksimalno udobje, saj ima super mehko in prilagodljivo tesnilo. Prav tako imajo anitfog objektiv za dober vid in jasnost pod vodo in zaščito za oči pred sončnimi žarki. Primerno za otroke od 6. do 14. let. Več informacij najdete spodaj.

  20,99 €
  Mercator Šiška
  1
  Skladišče
  20,99 €
  Na zalogi
 • Zelo mehke in odporne PRO SWIM plavutke, namenjene tudi učenju plavanja. - lahke - material: naravna guma - brez zaponk in trakov (ne žulijo!) - prilagodijo se nogi - primerne tudi za malčke (najmanjša velikost 22-24).  Na voljo v različnih velikostih. 

  16,99 €
  1
  Mercator Šiška
  5+
  Skladišče
  16,99 €
  Na zalogi
 • Kakovostna Speedo plavalna deska ima oblikovana držala za boljši oprijem. Idelna je za učenje osnovnih korakov plavanja, saj otroka preko igre spodbuja k pravilni drži pri plavanju in samozavesti v vodi.  V simpatični rdeči barvi, s potiskom morskih živalic. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

  14,99 €
  Mercator Šiška
  1
  Skladišče
  14,99 €
  Na zalogi
 • Nadomestni paščki za plavut morskega psa SwimFin. Komplet vsebuje dva, po velikosti nastavljiva paščka, s pomočjo katerih boste plavut namestili čez prsni koš vašega otroka. SwimFin je potrebno nositi visoko na hrbtu, nad težiščem telesa.

  8,99 €
  Mercator Šiška
  5+
  Skladišče
  8,99 €
  Na zalogi
izdelkov na stran