Aktualno

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice

Proizvajalec

Starost

 • Prostoren in barvit indijski šotor bo otrokom nudil zatočišče za igranje, ustvarjanje, skrivanje, sanjanje in kovanje novih skrivnosti. Vhod v šotor lahko zaprete s pomočjo vrvic, šotor ima tudi manjše okno, dno je prekrito s prevleko. Odlično za igro v otroški sobi, v dnevni sobi, na vrtu. Enostavna namestitev!...

  59,99 €
  2
  Mercator Šiška
  Skladišče
  59,99 €
  Na zalogi
 • Prostoren in barvit šotor bo otrokom nudil zatočišče za igranje, ustvarjanje, skrivanje, sanjanje in kovanje novih skrivnosti. Vhod v šotor lahko zaprete, šotor ima tudi manjši okni, dno je prekrito s prevleko. Odlično za igro v otroški sobi, v dnevni sobi, na vrtu.  Ni primerno za otroke mlajše od treh let.  Več info spodaj. 

  59,99 €
  2
  Mercator Šiška
  Skladišče
  59,99 €
  Na zalogi
 • Šotor Caro Lini je idealen za vsa dekleta, ki se želijo za trenutek odmakniti in se zasanjati v pravljični svet. Šotor je z izjemnim potiskom vrtnic in drugimi čudovitimi barvami prava paša za oči, zato bo igra v njem še bolj zabavna. Malčice bodo postale male princeske v pravljičnem šotoru. Šotor Caro Lini je primeren za otroke od 18. meseca starosti dalje.

  109,90 €
  Mercator Šiška
  1
  Skladišče
  109,90 €
  Na zalogi
 • Zdaj imate lahko elegantni in čudoviti Marakeš v vaši otroški sobi. Zagrnite zavese in pisane barve vas bodo popeljale v drugi svet. Vključuje podložen predpražnik za večje udobje. Material: bombaž/poliester, plastični obroč Mere: višina 210 cm.

  199,90 €
  Mercator Šiška
  1
  Skladišče
  199,90 €
  Na zalogi
 • Šotor Začaran gozd je super zatočišče za igranje, ustvarjanje, skrivanje, sanjanje in kovanje novih skrivnosti. Šotor svetlo zelene barve z zabavnim potiskom bo k igranju pritegnil dečke in deklice, potrebno je zagrniti še vhod in igra se lahko prične. Šotor je mogoče popolnoma razstaviti, kar omogoča lažje prenašanje in skladiščenje.  

  89,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  89,90 €
  Na zalogi
 • Prikupen šotor z motivom samoroga nudi otrokom udoben prostor za igro in možnost umika v zasebnost. Optimalno je, da se znotraj šotora igrajo dva ali trije otroci. Zaradi velikih dimenzij se lahko v šotoru z otrokom igra tudi odrasla oseba. Primerno za otroke od 3. leta dalje. Material: 100% najlon Dimenzije: premer: 150 cm; višina: 190 cm

  198,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  198,99 €
  Na zalogi
izdelkov na stran