Aktualno

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalec

Starost

 • Šotor Caro Lini je idealen za vsa dekleta, ki se želijo za trenutek odmakniti in se zasanjati v pravljični svet. Šotor je z izjemnim potiskom vrtnic in drugimi čudovitimi barvami prava paša za oči, zato bo igra v njem še bolj zabavna. Malčice bodo postale male princeske v pravljičnem šotoru. Šotor Caro Lini je primeren za otroke od 18. meseca starosti dalje.

  109,90 €
  Mercator Šiška
  1
  Skladišče
  109,90 €
  Na zalogi
 • Zdaj imate lahko elegantni in čudoviti Marakeš v vaši otroški sobi. Zagrnite zavese in pisane barve vas bodo popeljale v drugi svet. Vključuje podložen predpražnik za večje udobje. Material: bombaž/poliester, plastični obroč Mere: višina 210 cm.

  199,90 €
  Mercator Šiška
  1
  Skladišče
  199,90 €
  Na zalogi
 • Šotor Začaran gozd je super zatočišče za igranje, ustvarjanje, skrivanje, sanjanje in kovanje novih skrivnosti. Šotor svetlo zelene barve z zabavnim potiskom bo k igranju pritegnil dečke in deklice, potrebno je zagrniti še vhod in igra se lahko prične. Šotor je mogoče popolnoma razstaviti, kar omogoča lažje prenašanje in skladiščenje.  

  89,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  89,90 €
  Na zalogi
 • Šotor Pirati je odličen za fantovske piratske igre in odkrivanje novih piratskih zakladov in doživetij. Primeren je za zabavno igro, zanimivo branje ali enostavno za miren počitek in sanjanje o piratskem popotovanju. Malčki bodo nad šotorom navdušeni, postali bodo pravi mali pirati. Šotor je primeren za otroke od 18. meseca starosti dalje.

  99,95 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  99,95 €
  Na zalogi
 • Ta tip šotora je najboljše zavetje v indijanski vasi! To je kot nalašč za vse, ki bi radi doživeli malo indijanske avanture ali pa počitek v indijanskem šotoru. Material: 100% poliester, plastične palice. Višina: 155cm, obseg šotora: 110 cm, starost: od 18 mesecev naprej.

  84,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  84,90 €
  Na zalogi
 • Začarajte otroško sobico in jo prestavite v čas vitezov, zmajev in princesk s šotorom Haba. Šotor za viteze Haba moder je čudovit otroški igralni šotor, ki v višino meri 210 cm in ima premer 135 cm. Ima oblazinjeno talno podlogo. Šotor se pritrdi na strop in visi iz stropa. Izjemen pripomoček za...

  199,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  199,90 €
  Na zalogi
 • Šotor Cvetoče nebo Haba je prekrasen otroški igralni šotor, ki bo otroško sobico začaral v pravljični svet za vašo princesko. Igrali šotor ima oblazinjeno talno podlogo in majhne žepke v notranjosti. Material: bombaž, poliester, plastični obroč. Dimenzije: višina 210 cm, premer 135 cm. Primerno: 3+

  175,00 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  175,00 €
  Na zalogi
 • Prikupen šotor z motivom samoroga nudi otrokom udoben prostor za igro in možnost umika v zasebnost. Optimalno je, da se znotraj šotora igrajo dva ali trije otroci. Zaradi velikih dimenzij se lahko v šotoru z otrokom igra tudi odrasla oseba. Primerno za otroke od 3. leta dalje. Material: 100% najlon Dimenzije: premer: 150 cm; višina: 190 cm

  198,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  198,99 €
  Na zalogi
izdelkov na stran