Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Otroške mize/stoli

Otroške mize in stoli, mizice za lepotičenje itd...

Proizvajalec

Starost

 • Aktivnostna mizica za igranje omogoča 8 različnih praktičnih dejavnosti, ki spodbujajo pomembne razvojne veščine (fino motoriko in senzoriko). Otroci lahko obračajo, drsajo, natikajo, vrtijo različne elemente, odpirajo loputo, ustvarjajo zvok s trkanjem, vključeno je tudi ogledalo. Mizica prepriča s prikupnimi motivi in kvalitetno izdelavo....

  55,99 €
  Trgovina Kakadu
  1
  Skladišče
  55,99 €
  Na zalogi
 • Mizica nudi otroku številne dejavnosti, ki mu omogočajo zgodnje učenje in ga vzpodbuja k dvigovanju na noge.  Vključuje: krožno železnico z dvema voziloma, dve drevesi natikanki, tri zanke s kroglicami, vetrnico ter kraguljčkom, tri vrteča kolesa, pet oblik za vstavljanje. Primerno za otroke od 1 leta starosti.  Več informacij spodaj.

  69,99 €
  Trgovina Kakadu
  1
  Skladišče
  69,99 €
  Na zalogi
 • Trpežen otroški set mize in dveh stolov narejen iz lesa v beli barvi, ki lahko gosti vse od najbolj svečanh čajank do zabavnih ustvarjalnih uric! Mere so prilagojene otroški ergonomiji, saj je sedež visok 28 cm, višina mize pa je 51 cm.  Priporočeno za otroke od 3. leta starosti. Več informacij spodaj.

  236,99 €
  Trgovina Kakadu
  1
  Skladišče
  236,99 €
  Na zalogi
 • Za vse ljubitelje polarnih živali bo Janod miza in dva stola polarni svet odličen dodatek za otroško sobo, igralnico, jedilnico ali dnevno sobo. Set vsebuje dva stola v dveh različnih motivih (polarni medved in pingvin). Izdelek je vsestranski, saj je lahko namenjen hranjenju, risanju, igranju in branju.  Priporočeno za otroke med 3. in 6....

  124,99 €
  Trgovina Kakadu
  1
  Skladišče
  124,99 €
  Na zalogi
 • Lesen pomagalček 4v1 je večnamenski kos pohištva, ki omogoča otrokom, da vam pomagajo pri vsakodnevnih opravilih, ustvarjajo na tabli ali se samostojno igrajo. Kljub večnamenski upporabi ne zaseda veliko prostora in združuje več kosov pohištva v enem. Priporočeno za otroke starejše od 12 mesecev. Več informacij spodaj. 

  123,24 € 144,99 € -15%
  Trgovina Kakadu
  1
  Skladišče
  Redna cena: 144,99 € Prihranek: 21,75 €
  * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 123,24 €
  -15%
  Spletna cena
  123,24 €
  Na zalogi
izdelkov na stran