Spletna trgovina Kakadu-ja deluje nemoteno. Pošiljamo vsak delovni dan. Prosimo, da zaradi varnosti ne izbirate plačila po povzetju ali plačila z gotovino. Gratis dostava s kodo SOLIDARNOST.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

V podjetju Kakadu d.o.o. se ukvarjamo z zastopstvom in prodajo inovativnih izdelkov vrhunske kakovosti za male nagajivčke od rojstva dalje, pa nekje do 6,7 leta.

 

Poganjalčki, otroška kolesa, tricikli:

 • Designerska kolesa in poganjalci nemškega podjetja Kokua (like a bike in like to bike) sodijo med najlažje in najboljše tovrstne izdelke po celem svetu in imajo nemški certifikat Dobra Igrača. Poganjalci so narejeni v Nemčiji, ročno, iz najboljšega ladijskega lesa. Njihov zadnji poganjalec Jumper (narejen na Taiwan-u) je edini poganjalec na svetu z vzmetjo (narejen iz aluminija in po vsej verjetnosti najboljši poganjalec v tem trenutku). Kokua Like to bike, 16 colsko kolo pa sodi med 5 najlažjih 16 colskih koles na svetu.
 • Ameriški poganjalci Strider so bolj prodajani poganjalci v ZDA. Imajo 2 leti garancije in so zelo lahki, ter primerni že od 85 cm dalje.
 • Nemški poganjalci Puky so narejeni v Nemčiji in so popularni poganjalci v nemških vrtcih. Imajo 2 leti garancije. Nudimo tudi Puky tricikle (tiha gumirana kolesa) in skiroje Puky.
 • Early Rider je angleško podjetje, ki je v 2013 pripeljalo na tržišče najlažje 16 colsko kolo na svetu s 5,7 kg. Imajo tudi lesene poganjalce z usnjenimi sedeži in motorističnim videzom, primerne od 86 cm.
 • Aluminijastim otroškim kolesom Puky, Liketobike in Early Rider smo dodali tudi alu otroška kolesa Yedoo (cenovno zelo ugodna), Scott (sodijo v sam vrh), Specialised (sodijo v svetovni vrh) in kovinska otroška kolesa Schwinn (zelo vzdržljiva in obstojna).

 
Otroški skiroji

 • Otroški skiroji Micro pobirajo nagrade po celem svetu. Nudimo Maxi Micro, skiroje Mini Micro in skiroje Mini Micro 3 v 1. Poleg skirojev Micro nudimo tudi skiroje Puky.

Igrače (didaktične igrače, lesene igrače, igrače za peskovnik, igrače za vodo...)

 • Prestižne belgijske igrače Lilliputiens dojenčkom in otrokom odkrivajo svet čudežev.
 • Lesene igrače kupujemo od nemških podjetij Legler, Goki, Bartl, od francoskega podjetja Boikido in od italijanskega podjetja Sevi, tajskega podjetja I'm Toy, francoskega Djeco in Janod.
 • Sezonske igrače za vodo, peskovnik, vrt in kampiranje kupujemo od nemškega podjetja Haba in ameriškega podjetja Melissa & Doug.
 • Nudimo tudi ekološke igrače iz kartona Calafant (gradovi in palače, ter gusarske ladje iz kartona), Makedo (izdelava igrač s pomočjo spojk iz recikliranega materiala) ter Scotchi didaktične igrače za malčke iz kartona.

 
Otroške sobe

 • Otroške sobe nam opremlja nemška Haba; Geuther; Baby Bay, Djeco. V okviru otroških sob vam nudimo stenske nalepke, otroške postelje, otroške mizice in stolčke, otroške preproge, otroške stenske lučke, igralni šotori itd.

Za mamice

 • Za mamice poskrbi slovenski proizvajalec Moja Moja.

 

Dojenčki - pripomočki

 • Viseče mreže z vzmetjo za dojenčke nemškega podjetja Amazonas imajo pečat Eko Seal in certifikat varnosti TUV; Za potrebe staršev smo v ponudbo dodali tudi viseče mreže za odrasle.

 

Otroški vozički

 • Prestižni ameriški vozički Baby Jogger so izjemno popularni vozički med ameriškimi zvezdniki (Halle Berry, Sarah Michelle Gellar, Miranda Kerr, Matthew McConaughey, Roger Federer, Drea de Matteo...)

Pripomočki za dojenčke

 • Francoska Beaba nas oskrbuje z elektronskimi varuškami, termometri, flaškami, izdelki za kopalnico, kuhalniki in grelniki mleka, dudkami, kompleti za prvo hranjenje itd...
 • Nudimo tudi drugačne slinčke Jujube in Skip Hop, ninice in igralne podloge Snooze Baby, žirafo Sophie, spalne vreče in krpe za povijanje Cloud B; drugačne brisače, zaščite za pečico, zaščite za vrata Cleva Mama; pralne pleničke in hlačke za odvajanje Close Parent; ovčke za uspavanje z zvokom bitja materinega srca Cloud B;

Otroške posteljice

 • So-posteljico Angleškega podjetja Bednest priporoča največje britansko združenje staršev; Kot zanimivost - kupil jo je tudi Jamie Olivier :=)
 • So-posteljice Baby Bay so narejene v Nemčiji iz bukovega lesa. Njihovi proizvodni postopki so okolju prijazni. Ne uporabljajo materialov, ki bi vsebovali nevarne snovi. Inovativne posteljice so prejemnice mnogih mednarodnih nagrad.
 • Otroške postelje Kidkraft so drugačne, dražje in izvrstne kakovosti. Gre za otroške postelje v obliki ladje, avtomobila itd...


Plavanje, morje,

 • Swimfin pripomoček za plavanje je v 2 letih postal prodajni hit v 80 državah. V Slovenijo smo ga pripeljali avgusta, pa ga že uporabljajo pri učenju plavanje v plavalnih tečajih G-rega, Atlantis, Plavalnem Klubu Koper...
 • Odločili smo se ponuditi tudi vse za manjše otroke v poletnih mesecih. Tako smo začeli sodelovati s podjetjem Speedo (plavalna očala, kopalne kape, čeveljčki za vodo, kopalke, igrače, plavalni pripomočki...) in Tilda AB (uv zaščitna oblačila, čeveljčki za vodo, plavalna očala)

Vrtec / šola

 • Za vrtec smo se opremili z dežniki Haba, Lilliputiens in Melissa in Doug. Ponujamo tudi otroške nahrbtnike Lilliputiens, Skiphop in Haba. Bralna ravnila in pripomočki za pravilno držo svinčnikov Ave Vita so zakon.

Darila ob rojstvu otroka:

 • Designerska oblačila za dojenčke avstralskega podjetja Noo design sicer niso narejena iz organskega bombaža ( 100% navadni bombaž), so pa tako prisrčna in nekaj posebnega, da so se nam zdela primerno darilo ob rojstvu otroka.

Veleprodaja

 • Smo zastopniki za pralne pleničke, hlačke za odvajanje in nosilke Close parent; nočne lučke ki projecirajo Cloud B; UV zaščitne majčke, plavalna očala in čeveljčke Tilda AB; kartonske igrače Calafant; poganjalce Strider; ninice Snooze Baby; pripomočke za plavanje Swimfin, lesene igrače Dushi; 

Kontaktni podatki:


Kakadu d.o.o.
Pilonova ulica 34
1000 Ljubljana

Tel: 040-792-979

Tel: 051-346-955

 

Srg 2010/30661; datum vpisa v sodni register 2.9.2010, matična številka: 3799344000, davčna številka SI77775287.

TRR: IBAN Delavska hranilnica; SI56 6100 0001 0553 753