Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

V Kakadu-ju si želimo spremeniti svet na bolje. Že od samega začetka.

Začeli smo davnega 2010. Takrat je bil naš Miha star 3 leta, mali Jaša pa 2 leti. 
Najprej sem pripeljala viseče mreže za dojenčke. Mi smo jo dobili v dar ob rojstvu Jaše. Zaradi vzmeti, je izjemno pomagala pri uspavanju našega kričača. Še zdaj mi je žal, da je nismo uspeli spromovirat, ker je res top izdelek.

Druga inovacija takrat so bile so-posteljice. Super zadeva, otrok spi ob tebi, hkrati pa ni bojazni, da ga pomendraš.

Tretja stvar ki sem jo pripeljača, so bili poganjalci. In ti so bili košček sreče v zgodbi, ki jo potrebuje vsak podjetnik, da preživi. 

Poganjalčki so se takrat res prijeli in zaradi njih smo preživeli. 

Trgovina je bila le online, skladišče je bila naša garaža, lahko si predstavljate kako so potekali osebni prevzemi z 2 malimi žabami.
Kupci in morebitni kupci so zvonili pri nas doma, jaz sem printala račun na domačem printerju, nato sem (ob moževi odsotnosti) nekako z 1 ali obemi pikci izvajala osebne prevzeme in oglede poganjalcev, 

Hvala bogu se je po dobrem letu takega delovanja sprostil mali kotiček v MC Šiška, kjer smo še danes. Dodali smo lesene igrače, nato didaktične igrače, lahka kolesa, skiroje, čelade, nosilke, dežne hlače, sončna očala, inovativne plavalne pripomočke, bosonogo obutev itd. Vse tisto, kar sem pograšala v ponudbi slovenskih otroških trgovin. 

Kakadu je družinsko podjetje, ki podpira idejo, da naj bodo otroci čim več časa zunaj. Otroštvo in prosta igra naj bo čim daljša. 

 

Poganjalčki - poganjalci

 • Prodajamo le poganjalce vrhunske kakovosti. Lahko se pohvalimo z največjo ponudbo poganjalcev na enem mestu. Poganjalci Cruzee, Trybike, Puky, Woom, Kokua sodijo v sam svetovni vrh.

Otroška kolesa

 • Prodajamo le lahka otroška kolesa. Otroška kolesa Woom, Puky, Ridgeback in Frog.

 
Otroški skiroji

 • Otroški skiroji Micro pobirajo nagrade po celem svetu. Nudimo Maxi Micro, skiroje Mini Micro in skiroje Mini Micro 3 v 1. Poleg skirojev Micro nudimo tudi skiroje Puky.

Igrače (didaktične igrače, lesene igrače, igrače za peskovnik, igrače za vodo, igrače za kuhanje...)

 • Prestižne belgijske igrače Lilliputiens dojenčkom in otrokom odkrivajo svet čudežev.
 • Lesene igrače kupujemo od nemških podjetij Legler, Goki, Bartl, Hape, od francoskega Djeco in Janod. Imamo tudi didaktične igrače Learning resources.
 • Sezonske igrače za vodo, peskovnik, vrt in kampiranje kupujemo od nemškega podjetja Haba in ameriškega podjetja Melissa & Doug.

 

Ergonomske nosilke

 • Ergonomske nosilke Boba in Ergobaby ter trakovi primerni od rojstva dalje Boba in Ergobaby,

Plavanje, morje,

 • Swimfin pripomoček za plavanje je v zadnjih letih postal prodajni hit v 80 državah. V Slovenijo smo ga pripeljali avgusta, pa ga že uporabljajo pri učenju plavanje v plavalnih tečajih G-rega, Atlantis, Plavalnem Klubu Koper...
 • Odločili smo se ponuditi tudi vse za manjše otroke v poletnih mesecih. Tako smo začeli sodelovati s podjetjem Speedo (plavalna očala, kopalne kape, čeveljčki za vodo, kopalke, igrače, plavalni pripomočki...), Konfidence (plavalni jopiči) in Proswim (rokavčki od 1. leta dalje in plavutke za najmanjše)-

Vrtec / šola

 • Za vrtec smo se opremili z dežniki Stephen Joseph. Ponujamo tudi otroške nahrbtnike Lilliputiens, Rex in Trixie. Bralna ravnila in pripomočki za pravilno držo svinčnikov Ave Vita so zakon. Ravno tako didaktične igrače Learning resourc

Otroške čelade

 • Puky, Woom, Kiddimotto, Coconuts, Nutcase. Top otroške čelade na enem mestu.

Kontaktni podatki za račun:


Kakadu d.o.o.
Pilonova ulica 34
1000 Ljubljana

Tel: 040-792-979

Srg 2010/30661; datum vpisa v sodni register 2.9.2010, matična številka: 3799344000, davčna številka SI77775287.


TRR: IBAN Delavska hranilnica; SI56 6100 0001 0553 753

Trgovina se nahaja v MC Šiška, Cesta Ljubljanskih brigad 33, Ljubljana - gornja etaža