Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalci 147 proizvajalcev

 • 3Sprouts

  3Sprouts podjetje je bilo ustvarjeno s strani treh prijateljev, ki delijo ljubezen do otrok in oblikovanja edinstvenih in sodobnih izdelkov. Potem, ko so delali na področju oblikovanja v New Yorku in Torontu za odmevna podjetja, kot so Kate Spade, Barneys New York in Holt Renfrew, smo dobili navdih za ustvarjanje zbirke, ki ustreza tako otrokom kot staršem.

 • AeroMoov

  Od rojstva dojenčka dalje se pustolovščine le še stopnjuje. AeroMoov vašemu otroku zagotavlja udobje in varnost na poti naj si bo v mestu ali v naravi. Izdelki so praktično zasnovani tako da bo otrok imel več časa za prijatelje, pustolivščine in več življenja.

 • Alex Toys

  Družino blagovnih znamk Alex Brands® sestavljajo nekatere najbolj znane, prepoznavne in nagrajene igrače danes. Posvečajo se razvoju otroških igrač za različne starosti, ki otrokom pomagajo postati bolj aktivni in razvijati svojo domišljijo in ustvarjalnost. Igrače za v vodo so oblikovanje tako da omogočajo zabavo in učenje ter jih lahko vsakodnevno uporabljate. Skozi igro se otroci učijo in spoznavajo barve, oblike, črke, predmete.
 • Banwood

  Banwood je nemška blagovna znamka, ki se je usmerila v ustvarjanje vrhunskih kolesarskih izdelkov za otroke. Njihove temeljne vrednote so varnost, visoka kakovost in brezčasen dizajn. Ustvarjajo sodobne modele s pridihom sredine stoletja čar. Pod vplivom skandinavskega oblikovanja težijo k preprostosti, minimalizmu in funkcionalnosti. Kolesa so zasnovana iz rustikalnih in trpežnih visokokakovostnih materialov. Kolesa so strogo testirana, ter izpolnjujejo varnostne in kakovostne standarde.
 • Blade&Rose

  Blade & Rose je eno izmed vodilnih britanskih pojetij na področju otroške mode. Posebej specializirani so za čudovite raznobarvne legice in dodatke. Velik del razvoja blagovne znamke je predstavljalo iskanje pravih materialov, ki zagotavljajo, da so izdelki vzdržljivi, funkcionalni in prijazni občutljivi otroški koži.