Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalci 124 proizvajalcev

 • 3Sprouts

  3Sprouts podjetje je bilo ustvarjeno s strani treh prijateljev, ki delijo ljubezen do otrok in oblikovanja edinstvenih in sodobnih izdelkov. Potem, ko so delali na področju oblikovanja v New Yorku in Torontu za odmevna podjetja, kot so Kate Spade, Barneys New York in Holt Renfrew, smo dobili navdih za ustvarjanje zbirke, ki ustreza tako otrokom kot staršem.

 • AeroMoov

  Od rojstva dojenčka dalje se pustolovščine le še stopnjuje. AeroMoov vašemu otroku zagotavlja udobje in varnost na poti naj si bo v mestu ali v naravi. Izdelki so praktično zasnovani tako da bo otrok imel več časa za prijatelje, pustolivščine in več življenja.

 • Be Lenka

  Podjetje Be Lenka sta leta 2017 ustanovila Juraj Fehervari in nekdanja paraolimpijka Lenka Cenigova.

  Razvijajo in izdelujejo bosonoge čevlje, ergonomske nosilke za novorojenčke in malčke malčke ter udobna in lepa oblačila za nošenje dojenčkov, oblačila za dojenje in nosečnice. 

  Njihovi izdelki so zasnovani in izdelani na Češkem in Slovaškem v osrčju Evrope v skladu s strogimi zakoni Evropske unije, povezanih  z zdravjem, varnostjo in kakovostjo.

 • Beda

  Beda je češki proizvajalec, ki se primarno ukvarja z izdelavo otroških čevljev. V ponudbi pa imajo tudi nekaj modelov za odrasle. 

 • bLIFESTYLE

  Strast podjetja bLifestyle je ustvariti trajnosten, zdrav in visokokakovosten izdelek, ki osrečuje vsakogar: vas, njih in njihove poslovne partnerje.

  Razvijajo in izdelujejo bosonoge čevlje z velikim poudarkom na ekološki, pošteni in trajnostni prihodnosti, pri tem pa stavijo na naravne in kakovostne materiale.

  So mlado start-up podjetje iz Sindelfingena, Nemčije in svoje izdelke proizvajajo trajnostno in pod poštenimi delovnimi pogoji na Portugalskem. 

 • Bobike

  Bobike razvija, oblikuje in izdeluje kolesarske sedeže od leta 1978. Bobike kolesarski sedeži so zasnovani na Nizozemskem, proizvedeni v Evropi in jih je mogoče prepoznati po njihovem elegantnem, sodobnem videzu, ki se popolnoma ujema s trenutnimi kolesarskimi trendi. Varnostni sedeži Bobike so že prejeli več nagrad, vključno z nagrado IF Design Award za Bobike Exclusive.

  Želijo si, da bi ljudje uživali v naravi in ​​bili aktivni. Pri Bobikeu so nadzor kakovosti, analiza zmogljivosti in varnostni testi najpomembnejši deli razvoja izdelkov. Izpolnjujejo vse zakonske zahteve in najvišje industrijske standarde. Zgradili so sodoben center za nadzor kakovosti z vso tehnologijo, ki je potrebna za zagotavljanje skladnosti izdelkov s standardi, ki jih nalagajo regulativni organi. Trajnost in recikliranje sta visoko na seznamu njihovih prednostnih nalog.

  0 izdelkov

 • Bogs

  Znamka Bogs je bila ustanovljena maja leta 2002. Na začetku so izdelovali obutev za kmetovanje, nato pa tudi modno obutev in obutev za vrtnarjenje.

 • Bollé

  Blagovna znamka Bollé je vodilna v zasnovi športnih sončnih, navadnih sončnih in smučarskih očal ter smučarskih in kolesarskih čelad.

 • Bugzz

  0 izdelkov

 • Corolle

  Blagovna znamka Corolle pooseblja vse vrednote, ki jih želimo spodbuditi v najnežnejšem otrokovem obdobju, kot so sanje, nežnost, svežina in spontanost. Če bi Corolle punčke lahko govorile bi izvedeli veliko magičnih trenutkov, ki so jih sedaj že velike punce, dekleta ali mamice doživljale ob igranju s temi izvrstnimi punčkami in dojenčki. Vsekakor pomagajo pričarati svet v najlepši luči. S Corolle punčkami si lahko pričaramo najlepše trenutke iz otroštva. Tako se nam ob pogledu na Corolle punčko spomini vrnejo v vsako posamezno obdobje otrokovega odraščanja. Za vsako obdobje v otrokovem življenju so ustvarili svojo Corolle punčko. Blagovna znamka Corolle je ena izmed največkrat nagrajenih na svojem področju.