Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalci 140 proizvajalcev

 • 3Sprouts

  3Sprouts podjetje je bilo ustvarjeno s strani treh prijateljev, ki delijo ljubezen do otrok in oblikovanja edinstvenih in sodobnih izdelkov. Potem, ko so delali na področju oblikovanja v New Yorku in Torontu za odmevna podjetja, kot so Kate Spade, Barneys New York in Holt Renfrew, smo dobili navdih za ustvarjanje zbirke, ki ustreza tako otrokom kot staršem.

 • Banwood

  Banwood je nemška blagovna znamka, ki se je usmerila v ustvarjanje vrhunskih kolesarskih izdelkov za otroke. Njihove temeljne vrednote so varnost, visoka kakovost in brezčasen dizajn. Ustvarjajo sodobne modele s pridihom sredine stoletja čar. Pod vplivom skandinavskega oblikovanja težijo k preprostosti, minimalizmu in funkcionalnosti. Kolesa so zasnovana iz rustikalnih in trpežnih visokokakovostnih materialov. Kolesa so strogo testirana, ter izpolnjujejo varnostne in kakovostne standarde.
 • Beaba

  Beaba se je rodila leta 1989 v Franciji in hitro postala priljubljena blagovna znamka med materami, ki potrebujejo resnično multifunkcijske, kompaktne in inovativno oblikovane dodatke za otroke.
  Od svojih začetkov pa do danes so na trg uspešno lansirali številne izdelke in danes spadajo med blagovne znamke, ki jih imajo mame po svetu najraje. Za vsak problem, s katerim se starši soočajo ima Beaba čudovito rešitev.

 • Beco

  Beco je proizvajalec razliočnih vrst nosilk za otroke. Odlikuje jih dizanj, estetika in praktičnost.

 • BIOSERIE TOYS

  BIOSERIE TOYS izdelujejo funkcionalne, zabavne in predvsem varne igrače za otroke in naš planet. Igrače BIOSERIE so izdelane iz edinstvene mešanice biološko razgradljivih, okolju prijaznih sestavin, ki se dajo kompostirati in so iz letno obnovljivih rastlin in naravnih virov. Glavna sestavina je INGEO ™ biopolimer, ki izhaja iz rastlinskih sladkorjev. S to tehnologijo, BIOSERIE igrače ne vsebujejo nobenih kemikalij, naftnih osnov, saj so uporabljene surovine iz rastlin. Tudi materiali za barvanje, ki se uporabljajo, so razviti posebej za te biopolimere. Materiali so 100% naravni, 100% biološko razgradljivi, 100% brez plastike, bisfenola, brez ftalatov, brez kemičnih barvil.
  Izdelki so zdravstveno, varnostno in trajnostno preizkušeni in imajo certifikat: USDA (United States Department of Agriculture), CEN (European Committee for Standardization) and ASTM (American Society for Testing and Materials).