Že plačani osebni prevzemi med 8 in 14 (pon-pet) PRED SKLADIŠČEM Kakadu, Celovška 280 (poleg Sanolabor). Ko je naročilo pripravljeno, prejmete SMS. Kakadu v MC Šiška je ODPRT.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalci 132 proizvajalcev

 • 3Sprouts

  3Sprouts podjetje je bilo ustvarjeno s strani treh prijateljev, ki delijo ljubezen do otrok in oblikovanja edinstvenih in sodobnih izdelkov. Potem, ko so delali na področju oblikovanja v New Yorku in Torontu za odmevna podjetja, kot so Kate Spade, Barneys New York in Holt Renfrew, smo dobili navdih za ustvarjanje zbirke, ki ustreza tako otrokom kot staršem.

 • Adventure

  0 izdelkov

 • AeroMoov

  Od rojstva dojenčka dalje se pustolovščine le še stopnjuje. AeroMoov vašemu otroku zagotavlja udobje in varnost na poti naj si bo v mestu ali v naravi. Izdelki so praktično zasnovani tako da bo otrok imel več časa za prijatelje, pustolivščine in več življenja.

 • Alex Toys

  Družino blagovnih znamk Alex Brands® sestavljajo nekatere najbolj znane, prepoznavne in nagrajene igrače danes. Posvečajo se razvoju otroških igrač za različne starosti, ki otrokom pomagajo postati bolj aktivni in razvijati svojo domišljijo in ustvarjalnost. Igrače za v vodo so oblikovanje tako da omogočajo zabavo in učenje ter jih lahko vsakodnevno uporabljate. Skozi igro se otroci učijo in spoznavajo barve, oblike, črke, predmete.
  0 izdelkov

 • Berg

  BERG je nizozemsko podjetje, ki že več kot trideset let temelji na dveh stebrih: tradiciji in inovacijah. Njegovo poslanstvo je ohranjati in razvijati svoj inventivni talent in pionirski duh, tako da bosta v procesu razvoja in proizvodnje zunanji videz in tehnična kakovost dosegla trdnost in brezčasno izvirnost. Kot pravijo v podjetju, bi moralo idealno otroško vozilo ne le zagotavljati večstranske možnosti igre, ampak tudi omogočati zdrav telesni razvoj otroka in čim daljšo uporabo igrače. Družinska kolesa in gokarti BERG so robustni izdelki najvišje kakovosti ter so temeljito preizkušeni glede varnosti in trajnosti. 

  0 izdelkov

 • Blade&Rose

  Blade & Rose je eno izmed vodilnih britanskih pojetij na področju otroške mode. Posebej specializirani so za čudovite raznobarvne legice in dodatke. Velik del razvoja blagovne znamke je predstavljalo iskanje pravih materialov, ki zagotavljajo, da so izdelki vzdržljivi, funkcionalni in prijazni občutljivi otroški koži.

  0 izdelkov

 • Bogs

  Znamka Bogs je bila ustanovljena maja leta 2002. Na začetku so izdelovali obutev za kmetovanje, nato pa tudi modno obutev in obutev za vrtnarjenje.

 • Bollé

  Bollé je bil ustvarjen pred več kot 130 leti in se ponaša s strategijo, katere glavni cilji so zmogljivost, oblikovanje in inovacije. Blagovna znamka je vodilna v zasnovi športnih sončnih, navadnih sončnih in smučarskih očal ter smučarskih in kolesarskih čelad. Bollé si prizadeva vključiti najnovejše inovacije na trg in nikoli ne preneha razvijati novih tehnoloških rešitev za izboljšanje učinkovitosti svojih izdelkov.

 • BS Toys

  0 izdelkov

 • Cairn

  0 izdelkov

 • CeBe


  Znamka športnih očal, katere ime CB se je preimenovalo v CeBe na pobudo g. Carla Benza, ustanovitelja Mercedez-Benz. Dal si je izdelati očala za vožnjo zase in svojega psa, saj takratni šprtni avtomobili niso imeli vetrobranskih stekel.
  Danes so ena vodilnih znamk šprtnih očal za šport v gorah.

  0 izdelkov

 • Crazy Safety

  Crazy Safety danska blagovna znamka, ki sledi načelu, da je varnost lahko zabavna. Ukvarjajo se z oblikovanjem kakovostnih in atraktivnih čelad in dodatkov za otroke.